Spor Yılmaz Vural şikeyi açıkladı

Yılmaz Vural şikeyi açıkladı

Paylaş
Yılmaz Vural şikeyi açıkladı

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde, Rumen kaleci Nitu'nun şike yaptığı bilgisini aldığını söyledi

İnegöl Belediyespor tarafından düzenlenen söyleşiye futbolcu Gökhan Güleç ile birlikte katılan Vural, Türkiye’de çok uzun süredir antrenörlük yaptığını, 20 takım çalıştırdığını belirtti.

Vural, bu süre içinde unutamadığınız maçlar var mı yönündeki soru üzerine, Bursaspor’u çalıştırırken, 1992 yılında Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a yenilmesinin üzüntüsünü hala yaşadığını vurguladı.

Daha sonra Trabzon’a gittiğinde, o dönem Bursaspor’un kalesini koruyan Rumen Nitu’nun şike yaptığına dair bilgi aldığını ifade eden Vural, şöyle konuştu: "Bursa’dan Trabzon’a gittiğimde, orada insanlarla sohbet ederken, bizim Rumen kalecimizin maçı sattığını, şu kadar para aldığını..

"O AKŞAM TELEFON EDİLDİ"

Bana o akşam telefon edildi, ’sakın bu kaleciyi oynatma’...Fakat adam bizi ilk maçta uçurmuş, en iyi top oynayan adam. Arkasında genç bir kaleci var. Ona da değer vermedik.

İnandık, güvendik. Vurdukları, her 40 metreden attıkları top gol oldu. Yanİ böyle de bir durum yaşadım. Çok üzüldüğüm bir maçtır o. Çok sevindiğim maçlar olmadı mı? Oldu. Ama onları çok hatırlamıyorum."

Haberin Devamı