Magazin Yine mahkemelik olacaklar

Yine mahkemelik olacaklar

Paylaş
Yine mahkemelik olacaklar

Best Model'in patronu Erkan Özerman'ın İzzet Çapa'ya verdiği röportajda söylediği sözler Kıvanç Tatlıtuğ'u çıldırttı

Özerman’ın İzzet Çapa'nın Habertürk Cumartesi ekinde yaptığı röportajda söylediği “Kıvanç havyarı zeytin ezmesi sanıyordu. Kültür okuldan alınır, görgü evden. Anne ve babası Kıvanç’a verdiğim değeri vermedi” sözleri için sinirlendiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ'un avukatına talimat verdiği öne sürüldü.

Vatan Gazetesi'nde de yer alan iddiaya göre, Özerman hakkında iftira ve hakaret davası açacaklarını ifade eden Tatlıtuğ'un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, "Çok sevdiğim bir söz var; lafa bakarım laf mı, söyleyene bakarım adam mı? diye.. Bu kişinin ne yapmak istediğini herkes biliyor ama yine de haddini bildirmek gerekiyor. Kıvanç şimdiye kadar efendiliğinden sustu ama işin içine annem ve babam da girince öyle durmak olmuyor. Konuyu yargıya taşıyoruz, çok yüksek bir tazminat davası açıyoruz” dedi.

Özerman ve Tatlıtuğ, bir süre önce mahkemelik olmuştu. Özerman, bunu İzzet Çapa ile yaptığı röportajda, "Ona kefil oldum. Kontratına uymadı. Türkiye'ye döndü ve beni orada bıraktı. Dava bu yüzden açıldı. Süren bir dava için konuşmam doğru olmaz. Benim kan davam da yok. Neden bana durup durup Kıvanç'ı soruyorsunuz. Neden ona sormuyorsunuz?" şeklinde açıklamıştı.

Haberin Devamı