Manavgat YKS koordinasyon toplantısı yapıldı

YKS koordinasyon toplantısı yapıldı

Paylaş
YKS koordinasyon toplantısı yapıldı

YKS koordinasyon toplantısı yapıldı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA) - YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı'nın (YKS) Manavgat'ta huzur ve güven içinde yapılabilmesi amacıyla Kaymakam Mustafa Yiğit başkanlığında YKS koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Manavgat'ta 7 bin 707 adayın 32 merkezde sınava gireceği belirtildi.

YKS koordinasyon kurulu toplantısı Kaymakam Mustafa Yiğit başkanlığında yapıldı. Toplantıya ÖYSM Manavgat Koordinatörü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Ali Keskin, Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Çınar, Manavgat MYO Müdürü Prof. Dr. Hakan Sert katıldı.

Manavgat'ta hafta sonunda 32 merkezde 7 bin 707 adayın katılımı ile gerçekleştirilecek sınavın huzur ve güven içinde yapılması için YKS koordinasyon toplantısının yapıldığını belirten Kaymakam Yiğit, "Sınava girecek olan adaylarımızın huzur ve güven ortamı içinde sınavlarını tamamlayabilmeleri için her türlü önlemimiz kurumlarımız tarafından eksiksiz bir şekilde alınacaktır" diye konuştu.

Koronavirüs salgını tedbirlerinin uygulanacağı sınava girecek adaylara başarılar dileyen Kaymakam Yiğit, "Sınav merkezlerimiz ve çevrelerinde kolluk kuvvetlerimiz tarafından asayiş ve trafik önlemleri alınacak olup, vatandaşlarımızdan sınav süreleri içinde adayların dikkatini dağıtacak gürültü ve benzeri etkinlikleri yapmamalarını rica ediyoruz" dedi.

Kaymakam Yiğit, kimlik kartını kaybeden adayların mağdur olmaması amacıyla İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nün sınav öncesi 07:00- 15:30 saatleri arasında açık olacağını da hatırlattı.

Toplantıda Kaymakam Yiğit'e YKS hakkında bilgi veren ÖSYM Manavgat Koordinatörü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert de sınav sabah oturumunun saat 10:15'te, öğleden sonra oturumun ise 15:45'te başlayacağını hatırlatarak, sabah oturumunda saat 10:00'dan, öğleden sonra ise saat 15:30'dan sonra sınav salonlarına hiçbir adayın alınmayacağı konusunda uyarıda bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı