Gündem YKS sonuçları ne zaman açıklanır? YKS (TYT, AYT, YDT) soru ve cevapları açıklandı mı?

YKS sonuçları ne zaman açıklanır? YKS (TYT, AYT, YDT) soru ve cevapları açıklandı mı?

Paylaş
YKS sonuçları ne zaman açıklanır? YKS (TYT, AYT, YDT) soru ve cevapları açıklandı mı?

Dün üniversite adayları YKS Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) ter döktü, bugün ise Alan Yeterlilik Testi (AYT) gerçekleşti. AYT 13.15'te sona ererken adaylar soru ve cevaplar ile ilgili bilgi almaya çalıştı. Öte yandan sonuçların ne zaman açıklanacağı da en çok aratılanlar arasında... Saat 15.45'te ise Yabancı Dil Testi (YDT)gerçekleşecek.

Dün yaklaşık 2 buçuk milyon üniversite adayı YKS Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) 135 süre içerisinde soruları cevapladı. Bugün ise 2 milyon kişi AYT 'ye girdi ve sınav saat 13.15'te sona erdi. Şimdi sırada YDS var.

Haberin Devamı

Dün TYT'nin bitişiyle birlikte soru ve cevaplar gündem olmuştu. Bugün bu iki testin tamamlanmasıyla birlikte YKS (TYT, AYT, YDT) soru ve cevapları yoğun bir şekilde aratılıyor.. Peki, YKS (TYT, AYT, YDT) soru ve cevapları saat kaçta açıklanacak?

YKS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

YKS soru ve cevaplarına ilişkin ÖSYM'den yapılan net bir açıklama yok. Bir önceki seneyi incelediğimizde YKS 30 Haziran - 1 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşmiş, soru ve cevaplar 1 Temmuz saat 18.00'de yayınlanmıştı. Bugün gerçekleşen YKS TYT'nin yarın akşam saatlerinde yayınlanması bekleniyor.

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları daha önce önce açıklanan takvime göre 18 Temmuz 2019'da açıklanacak.

Haberin Devamı