Spor Yobo'da sona gelindi

Yobo'da sona gelindi

Paylaş
Yobo'da sona gelindi

Fenerbahçe, Joseph Yobo transferinde sona çok yaklaştı. Sarı-lacivertli kulüp Everton ile yaptığı pazarlıklar sonucunda aradaki fiyat farkını 1 milyon Euro'ya kadar indirdi

Fenerbahçe, 2 sezondur kiralık olarak forma giyen Joseph Yobo'nun bonservisini almak için girişimlerini hızlandırdı.

Everton kulübüyle yapılan pazarlıklar sonucunda İngiliz kulübü istediği fiyatta 3,5 milyon euro'ya kadar indi. Bu gelişme üzerine 2,5 milyon Euroluk yeni bir teklif sunan sarı-lacivertli yönetim Everton'un kararını beklemeye başladı.

Aradaki 1 milyon Euro'luk farka rağmen teknik direktörö Aykut Kocaman'ın mutlaka transfer edilmesini istediği Yobo'yu almakta kararlı olan sarı-lacivertli yönetim pazarlıklarını sürdürecek.

Yobo'nun da İstanbul'da kalmak istemesi nedeniyle görüşmelerde yumuşayan Everton ile Fenerbahçe'nin bu hafta içinde anlaşma sağlaması bekleniyor.

Bu arada sarı-lacivertli takımın kamp programı değişti. Fenerbahçe kafilesi 16 Temmuz'da Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek.

Sarı-lacivertli takım 10 günlük sürede 4 hazırlık maçı oynayacak. Sarı-lacivertliler sırasıyla; Alman ekibi Ingolstadt, Newcastle Unıted, Dinamo Minsk ve Wisla Krakow ile karşılaşacak.

Haberin Devamı