Yaşam Yoga eğitmeni Çetintaş'tan Tohum Otizm Vakfı'na destek

Yoga eğitmeni Çetintaş'tan Tohum Otizm Vakfı'na destek

Paylaş
Yoga eğitmeni Çetintaş'tan Tohum Otizm Vakfı'na destek

Yoga eğitmeni Çetin Çetintaş'ın "Hanuman'ı Bulmak" isimli kitabının tanıtım galası Mövenpick Haliç Otel'de yapıldı. Çetintaş kitabından elde ettiği gelirin bir bölümünü otizmliler yararına bağışlayacak

Çetin Çetintaş ve asistanı Serra Sağra'nın yönetiminde yoga etkinliği ile başlayan tanıtım, kokteyl ve kitapların imzalanması ile devam etti, söyleşi ile son buldu.

Haberin Devamı

Kitabın 7 Mayıs'a kadar internetten satışının geliri Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı.

Ayrıca galadaki yoga etkinliğine katılan yaklaşık 70 kişinin ödediği 100'er liralar ile yogilerden Serap Ercan Aydın'ın yaptığı mala ve bilekliklerden gelen miktar da vakfa bağışlandı.

Etkinliğe katılanlar birlikte poz verdi

Çin, Tibet, Hindistan, Myanmar ve Tayland'da yoga ve meditasyon üzerine uzun yıllar eğitim alan Çetintaş, 2008'den bu yana eğitmenlik yapıyor ve Uluslararası Raja Yoga eğitmeni sertifikası sahibi.

2011'de Hindistan'da Dalai Lama'nın eğitimine katıldıktan sonra yurt dışında da eğitmen olarak bulunan Çetin Çetintaş kitabında Hint Tanrısı Hanuman'dan yola çıkarak Hanuman'ın fiziksel kuvvet, cesaret ve ruhani teslimiyetini içinizde keşfedebilmek için yol gösteriyor.

Haberin Devamı