Yaşam Yok artık! Plasentadan pizza yapıp yediler!

Yok artık! Plasentadan pizza yapıp yediler!

Paylaş
Yok artık! Plasentadan pizza yapıp yediler!

Tom Maddock adında bir vatandaş eşi Amanda ile çocuk sahibi olduklarında sıra dışı bir şey yapacaklarına eminlerdi ama plasentadan pizza yapmak kimin aklına gelirdi ki?

Şimdiden 20172nin en ilginç çifti olmaya aday Tom Maddock ve eşi Amanda ilk çocuklarını dünyaya getirdiklerinde farklı bir şey yapmak isterler ve Amanda’nın plasentasını da karıştırarak kokteyl yaparlar. Ancak kokteyli içtikten sonra Tom rahatsızlanınca çift, ikinci çocukları olursa bu sefer plasentadan yemek yapma kararı alırlar.



DailyMail’e konuşan eş Amanda, “Tom ilk plasentamı içince ben ve arkadaşım Cat de tadına baktım. Tadı metal gibiydi. İşte o an bir karar aldık: Eğer başka bir çocuk dünyaya getirirsek plasentedan bu sefer düzgün bir yemek yapacaktık!” dedi.

Nitekim Amanda ikinci çocuğunu kucağına aldığında eşi Tom plasentayı parçalara ayırdı ve sarımsak, kırmızı soğanla kızarttı. Ardından pizzanın diğer malzemeleri; pizza hamuru, domates püresi, biber ve mantarı da ekleyerek pizzayı pişirmeye bıraktı. Sadece bu da değil! Tom, pizzaya eşlik etmesi için plasenta, karabiber ve şeker karışımından oluşan bir de içecek yaptı.



“Plasentayla mutlaka bir şey yapmam gerektiğini biliyordum ama ne olduğunu bir türlü çıkaramıyordum. İlk kez plasentadan kokteyl yaptığım zaman kabul etmeliyim ki tadı biraz çirkindi bu yüzden daha iyi ne yapabilirim diye internetten araştırmaya başladım” diyen Tom ve eşi Amanda pizzanın sadece üçte birini yiyebildi. Tadının ısrarla ciğere benzediğini belirten çift sarımsakla plasentenın çok iyi bir ikili olduğunu belirtti.

Onlara yöneltilen “Bir daha yer miydiniz?” sorusuna ise şu şekilde cevap verdiler:

“Kesinlikle bir daha yaparım. Hatta et severlerin mutlaka denemesi gerekiyor. Bazı arkadaşlarımız böyle bir şeyi yediğimiz için bizi garipsiyor ama siyah pudding yemekten hiçbir farkı yok! En azından nereden geldiğini biliyorsun eşinin plasentasından daha organik bir şey olabilir mi?”

Haberin Devamı