Spor Yok böyle maç: 3-4

Yok böyle maç: 3-4

Paylaş
Yok böyle maç: 3-4

İspanya'da El Clasico fırtınası esti. Barcelona, deplasmanda Real Madrid'i 4-3'lük skorla geçti. Zirve yarışını sürdüren iki takımın mücadelesinde Katalanlar, aldığı 3 puanla avantaj elde etti

İspanya La Liga'da El Clasico mücadelesinde Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Barcelona'yı konuk etti. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde Messi, savunma arkasına koşu yapan Iniesta'ya pasını attı. Iniesta, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Köşeye şutunu attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık 20. dakikada geldi. Sol kanattan Di Maria ceza sahasına ortasını gönderdi. Benzema, savunmanın üstünden kafayla şutunu attı ve kaleci Victor Valdes'i avladı: 1-1. Bu golden 4 dakika sonra, Benzema bir kez daha sahne aldı. Sol kanattan Di Maria, yeniden ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. İçeride bulunan Benzema, topu kontrol etti, düzgün vuruşuyla da takımını öne geçiren golü kaydetti: 2-1. Dakikalar 42'yi gösterdiğinde Messi pasını Neymar'a attı. Neymar şut atacak pozisyon bulamadı ve ayağının ucuyla tekrar Messi'ye topu gönderdi. Messi, kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla takımına eşitliği getirdi: 2-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.

PENALTI YARISI

İkinci yarıya Real Madrid hızlı başladı. Dakika 55'te Dani Alves, Cristaino Ronaldo'yu düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Portekizli futbolcu Ronaldo, kazanılan penaltıyı gole çevirdi: 3-2. Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Messi, savunma arkasına sarkan Neymar'a harika bir pas gönderdi. Neymar kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Sergio Ramos, Brezilyalı futbolcuyu yere düşürdü. Hakem Alberto Mallenco penaltı noktasını gösterdi ve Ramos'u da kırmızı kartla oyundan attı. 65'te topun başına gelen Messi, bir kez daha takımına eşitliği getirdi: 3-3. 10 kişi kalan Real Madrid karşısında Barcelona, ataklarını daha da sıklaştırdı. Dakikalar 83'ü gösterdiğinde Xabi Alanso, Iniesta'yı yere düşürdü ve hakem Mallenco bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Arjantinli süperstar Lionel Messi, bir kez daha topun başına geldi. Messi, yine Diego Lopez'i mağlup etti ve takımını üstünlüğe taşıdı: 3-4. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Barcelona, zirve yarışındaki rakibi Real Madrid'i deplasmanda 4-3 yenerek avantaj yakaladı.

Haberin Devamı