Türkiye (Son Dakika) Yolda yürürken öldürüldü

Yolda yürürken öldürüldü

Paylaş
Yolda yürürken öldürüldü

İstanbul Fatih'te yolda yürürken iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan Kamer Kaplıca (40), vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybetti

Katip Kasım Mahallesi Sepetçi Selim Sokak’ta önceki gün 16.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Açılan ateş sonucu silahlı kavgaya karıştığı öne sürülen Cengiz Y. ile Yakup S. yaralandı.

KURŞUNLARA HEDEF OLDU

Bu sırada sokaktan geçen ve silahlı çatışmayla ilgisi olmayan fayans ustası Kamer Kaplıca ile yine sokak üzerinde bulunan internet kafeden çıkan Gökhan Gezer de seken kurşunların hedefi oldu.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere götürüldü. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Kamer Kaplıca doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından araştırma başlatan polis görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, çatışmaya karışan ve daha sonra kayıplara karışan silahlı kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden Kamer Kaplıca’nın cesedi, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Bingöl’e götürüldü.

Haluk ATALAY/DHA

Haberin Devamı