Gündem Yollar kan gölü: 10 ölü, 13 yaralı

Yollar kan gölü: 10 ölü, 13 yaralı

Paylaş
Yollar kan gölü: 10 ölü, 13 yaralı

Eskişehir, Çorum, Konya ve Manisa'da meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi öldü, 13 kişide yaralandı

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde yakınlarının cenazesine gidenlerin içinde bulunduğu otobüs, köy yolunda virajı alamayarak 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Eskişehir'den Çalkaya Köyü'nde vefat eden yakınları Hüseyin Bahar'ın (80) cenazesine giden Mehmet Titiz yönetimindeki 26 S 0153 plakalı otobüs, virajı alamayarak 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otobüste bulunan Meryem Yücel (34), çocukları Enes Yücel (10), Mustafa Burak Yücel (8) ile Ahmet Aras (50) ve Emine Titiz (42) olay yerinde, Emin Şahin (37) ise kaldırıldığı Alpu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaralanan otobüs şoförü Mehmet Titiz ile Ali Şahin, Fadime Karakaya ve Salih Günzel Mihalıççık Devlet Hastanesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ve sivil savunma ekipleri uçurumdaki 5 cesedi sedyelere koyarak halatların yardımıyla yukarı çıkardı. Cesetler daha sonra otopsi yapılmak üzere Mihalıççık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

ÇORUM'DA KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Çorum'un Alaca İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, aynı aileden 3'ü ağır 4 kişi de yaralandı. Kaza, dün Alaca-Yozgat Karayolu Kumocağı mevkisinde meydana geldi.

Recep Sünnetçi'nin (25) kullandığı 34 CH 2999 plakalı kamyon ile Bilal Özaşık'ın (47) kulandığı HM 515 yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Özaşık ile birlikte Ahmet Çakır (29) olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan sürücünün eşi Ayşe, (37) çocukları Gülsün,(15) Dilara, (2) ve Erol Özaşık (14) yaralandılar. Olay yerine gelen ambulansa sedye ile taşınan yaralılar, Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Gülsün, Dilara ve Erol Özaşık'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ESKİ MİLLETVEKİLİNİN KARIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Konya'da eski milletvekili ve Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi'nin karşıtığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kampüs istikametinden çarşı istikametine gitmekte olan Fazilet Partisi 20. dönem Çorum millitvekili Zülfikar Gazi'nin kullandığı 42 FP 089 plakalı otomobil 200 metre ilerideki üst geçiti kullanmayarak yoldan geçen İlahiyat Fakültesi öğrencisi Betül Bayram ve Fransa'dan tatile geldiği öğrenilen teyzesi Elif Tosun'a çarptı.

Çarpmanın ardından arkadan gelen Mehmet Karaaslan (28) idaresindeki 42 FF 244 plakalı otomobil Elif Tosun'un üzerinden geçti. Kazada vücudu parçalara ayrılan Elif Tosun olay yerinde hayatını kaybederken, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırılan Betül Bayram, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAMYON ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

Manisa'da, freni boşalan kamyon, bir otomobile çarpıp ormanlık alana savruldu, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Alev alan kamyondan sıçrayan kıvılcımların ormandaki kuru otları tutuşturmasıyla çıkan yangın ise kısa sürede söndürülürken, 200 metrekarelik alandaki kızılçam ağaçları zarar gördü.