Gündem Yolun ortasında mutfak tüpü

Yolun ortasında mutfak tüpü

Paylaş
Yolun ortasında mutfak tüpü

İstanbul Pendik'te trafik ışıklarında arızalanmış olan aracın şoförü, diğer sürücüleri uyarmak için çok tehlikeli bir yol seçti

Vites arızası yaptığı için hareketsiz kalan kamyonetin engelli sürücüsü yolun uygun yerine koyacağı bir reflektörle diğer sürücüleri uyarması gerekiyordu. Ancak aracında reflektör taşımayan engelli sürücünün bir mutfak tüpü taşıdığı anlaşıldı. Çünkü diğer sürücüleri olası bir kazadan yolun ortasına koyduğu mutfak tüpüyle korumaya çalıştı.

Haberin Devamı

Yer Pendik sahilyolu. Saat 11. 30. Yolda hareketsiz kalmış bir araç. O aracın biraz uzağında yola konulmuş bir mutfak tüpü. Siz onun mutfak tüpü olduğuna bakmayın aslında o bir reflektör. Daha doğrusu reflektör niyetine yola konulmuş bir tüp. Vites arızası yaptığı için hareketsiz kalan kamyonetin sürücüsü mutfak tüpünü oraya diğer sürücüleri uyarması için "dikkat sıradışı bir durum var yaklaşma" mesajını vermek için koymuş. Manzara göreni hayrete düşürüyor. Bir başka hayret konusu da arızalı kamyonetin sürücüsü. Engelli bir sürücü olduğu anlaşılıyor ve engeli araç kullanmasını etkileyecek gibi görünüyor. "Başka bir şey yoktu koymaya" şeklinde hassasiyetini ortaya koymaya çalışan sürücüye başka bir soru yöneltme imkanı da kalmıyor habercinin. Zira bu arada beklenen tamir ustası geliyor hem tüp, hem kamyon ortadan kayboluyor.

Haberin Devamı

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6688","6688","201201","6688-3.jpg");