Magazin Yoncimik'ten 'su testisi' açıklaması

Yoncimik'ten 'su testisi' açıklaması

Paylaş
Yoncimik'ten 'su testisi' açıklaması

Yonca Evcimik'ten Amy Winehouse hakkında yaptığı 'su testisi' yorumu hakkında açıklama

Bu özlü sözün ne anlama geldiğinin bilinmediğini, bu yüzden yanlış anlaşıldığımı ve asıl belirtmek istediğim çok kıymetli insanların bu tür bağımlılıkları yüzünden, yani bir hiç yüzünden yaşamlarını kaybetmeyi nasıl göze alabildiklerine inanamadığımdır. Ayrıca su testisini başımda kırmak isteyen ya da testiyle beni muhtelif şekillere sokan seviyesiz kişilerin zihniyetini gerçekten anlamış değilim. Çok yakınında, kanından, canından biri de bu illetin içinde olabilir yada düşebilir her an. O zaman da mı görmezden gelip üstünü kapatacaksınız??? Ya da var da ondan mı bu saldırganlığınız???

Yıllardır dünyada da, ülkemizde de "bağımlılık" yaratan maddelerin ünlü ünsüz çok can aldığını ve artık ilkokul önlerinde satıldığını bilmiyor musunuz? Yarın sizin de kardeşiniz, çocuğunuz aynı okula gidecek hiç mi telaşlandırmıyor sizi bu konu?? Elbette topluma mal olmuş, çok yetenekli insanların, sanatçıların (özellikle genç yaşlarda) başına geldiğinde daha büyük yankı uyandırıyor bu mesele.. İşte tam bu anda kafaları kuma gömmek yerine üzerine konuşmak ve tüm o benim de çok sevdiğim, büyük keyifle dinlediğim Amy Winehouse gibi "değerlerin" bu illet yüzünden artık aramızda olmadığını kabullenip, yeni nesillere de örnek teşkil etmesini sağlamalıyız.

Ve işte bu yüzden tam da doğru yerde kullandım ve arkasındayım… Evet ne yazık ki göz göre göre "yine bir su testisi su yolunda kırıldı" Bir an önce kabullenmezsek, her an birimiz aynı yolda kırılabiliriz… Türkiye’de doğup büyümüş ve bu toprakların ekmeğini yiyen, önce insan, sonra da bir sanatçı olarak bu konuya, hatta yanlış olduğunu bildiğim ve inandığım her konuda kayıtsız kalmayıp doğruları söylemeyi bir görev olarak görüyorum

Haberin Devamı