Ekonomi Yöneticiler "Hep Birlikteyiz" gününde kravatları attı

Yöneticiler "Hep Birlikteyiz" gününde kravatları attı

Paylaş
Yöneticiler "Hep Birlikteyiz" gününde kravatları attı

ISS yöneticileri "Hep Birlikteyiz" günü etkinliği için çalışanlarına destek oldu. CEO'dan direktörlere 204 yöneticinin temizlik personeli, aşçı yardımcısı, bulaşıkhane personeli ve garson olarak görev aldığı etkinlikte, yöneticiler tüm gün sahada çalışarak çalışanların rolünü ve karşılaştıkları güçlükleri deneyimledi. Müşterilerin beklentilerine daha yakından şahit oldu

ISS yöneticileri her yıl, yılda bir kez olmak üzere diğer çalışma arkadaşlarının rollerinden bazılarını gerçekleştiriyorlar. Bu etkinlik onlara diğer çalışma arkadaşlarının her gün karşı karşıya oldukları fırsatlar ve güçlükleri anlamalarını sağlıyor.

Haberin Devamı

“Hep Birlikteyiz” günü ISS’in faaliyet gösterdiği pek çok ülkede yıllardan beri uygulanmakta olan başarılı bir program. Bu program yöneticiler ve sahada çalışan personel arasındaki mesafeyi kapatmak ve temizlik, catering, güvenlik, haşere kontrol yönetimi ve diğer hizmet alanları dâhil tüm faaliyet alanları seviyesinde bilgi ve becerilerini arttırmaları sağlıyor.

ISS Türkiye olarak “Hep Birlikteyiz” günü Türkiye genelinde 8 ilde Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana’da toplam 107 projede gerçekleşmiş ve etkinlik kapsamında 204 yönetici görev aldı.