Merkez YTSO Başkanı Becan, Berlin’de temaslarda bulundu

YTSO Başkanı Becan, Berlin’de temaslarda bulundu

Paylaş
YTSO Başkanı Becan, Berlin’de temaslarda bulundu

YTSO Başkanı Becan, Berlin’de temaslarda bulundu

Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA)-YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Berlin’de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Genel Kurulu’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte TATSO Genel Kurulu’na katılan heyette yer alan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, genel kurula katılarak, kurul sonrası bazı temaslarda bulundu.

Gerçekleştirilen genel kurulla ilgili değerlendirmede bulunan Tahsin Becan, “Almanya, Türkiye’nin en büyük yatırım ortağı durumunda. Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odamız, Türkiye ile Almanya arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. TATSO, Entegrasyonu kolaylaştırmakta, girişimciliği özendirmekte ve Almanya’da faaliyet gösteren üyelerine hizmet sunmaktadır. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın da hali hazırda üyesi olduğu Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Almanya’da faaliyet gösteren Türk işletmelerinin çıkarlarının savunup, onların yerel ve federal düzeydeki başlıca toplumsal ve ekonomik kurumlarla bütünleşmesine yardımcı olmakta ve karşılıklı bağların ortaya çıkardığı potansiyeli değerlendirmek ve derinleştirmek adına Almanya ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkileri teşvik etmektedir” dedi

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı