Anamur Yücelen'in ödülleri sahiplerini bulacak

Yücelen'in ödülleri sahiplerini bulacak

Paylaş
Yücelen'in ödülleri sahiplerini bulacak

Yücelen'in ödülleri sahiplerini bulacak

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Anamur ilçesinde, İçişleri, Devlet ve Sanayi eski Bakanı Rüştü Kazım Yücelen'in anısına 6'ncısı düzenlenen olan resim, şiir ve öykü yarışmasının ödül töreni 27 Nisan'da yapılacak.
İlçedeki Rüştü Kazım Yücelen İlk-Ortaokulu'nun ev sahipliği yapacağı ödül töreninde Mavi Köprü Grubu bir konser verecek. Şenlik havasında geçmesi planlanan törende küçkü çocuklar halk oyunu gösterisi sergileyecek. Yarışmada dereceye girenlere bisiklet, dizüstü bilgisayar, tablet, telefon, akıllı saat ve e-kitap okuyucu armağan edilecek. Resim kategorisinde ödüle değer görülen eserlerin yanı sıra 20 öğrencinin resimleri ise sergilenmeye hak kazanacak.
Herkesi ödül törenine davet eden Yücelen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen, "Çocuklarımızın resim, şiir, öykü gibi sanat dallarında ortaya koyacakları eserlerle kendilerini ifade etmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz. Yarışma vesilesiyle onları teşvik edebilirsek ve gelecek yıllarda memleketimizden sanatçılar yetişmesine katkıda bulunabilirsek bu bizler için en büyük kazanç ve gurur kaynağı olacaktır. Bir ülke bilim, sanat ve spor alanlarında ne kadar gelişirse o kadar kalkınır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı