Türkiye (Son Dakika) Yük treni ve otomobil çarpıştı: 3 ölü

Yük treni ve otomobil çarpıştı: 3 ölü

Paylaş
Yük treni ve otomobil çarpıştı: 3 ölü

Kars'ta yük treni ile otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti.

Kars’a yük taşıyan yük treni, sabah erken saatlerde Selim’e bağlı Karaçayır köyünde hemzemin geçitten geçmeye çalışan otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan, M.G., N.G. ve E.G. hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, saat 06.30 sıralarında Selim ilçesine bağlı Karaçay Köyü yakınlarında meydana geldi. Koyunyurdu Köyü'nden, otomobili ile ilçe merkezine giden Ersin Gümüş, yoğun sis nedeniyle Erzurum yönünde ilerleyen yük trenini göremeyip, hemzemin geçide girdi. Ancak hızla gelen tren otomobile çarptı. Yaklaşık 1,5 kilometre sürüklenen otomobilde Ersin Gümüş(30) ile beraberinde bulunan amcası Nihat Gümüş (46) ve amcasının oğlu Muhammet Gümüş (11) hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 2 saat süren incelemenin ardından hurdaya dönen otomobil, çekiciye yüklenerek raylardan kaldırıldı. Yük treni de yoluna devam etti.

Ölenlerin cansız bedenleri ise Selim Devlet Hastanesi morgundan Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acı haberi alan aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı