Dinar Yüksekokulda bilgisayar laboratuvarı açıldı

Yüksekokulda bilgisayar laboratuvarı açıldı

Paylaş
Yüksekokulda bilgisayar laboratuvarı açıldı

Yüksekokulda bilgisayar laboratuvarı açıldı

Tahsin BAYTAR/DİNAR,(DHA)- AFYON Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna yurtdışında yaşayan hayırsever vatandaş Mehmet Şimşek'in desteğiyle kurulan bilgisayar laboratuvarının açılışı yapıldı.

Düzenlenen etkinlikte açılış kurdelesi Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmail Zorluer kesti. Kaymakam Selami Kapankaya, hayırsever Mehmet Şimşek'i telefon ile görüntülü arayıp laboratuvardaki öğrencilerle görüştürdü. Kaymakam Kapankaya ile beraberindekiler desteğinden dolayı Şimşek'e teşekkür etti.

Görüşmede Şimşek öğrencilere hayatları boyunca eğiteme önem vermelerini ve başarılı olmalarını diledi. Etkinliğe katılanlar daha sonra endüstriyel tasarım laboratuvarında öğrencileri ziyaret etti. Daha sonra yabancı dil laboratuvarında danışma kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan öğrenim süreçleri, bilgisayar laboratuvarı ve tasarım bölümü laboratuvarlarının alt yapı durumu görüşüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı