Magazin Yunus Günçe 'Türkiye’nin Dostoyevski'siyim' dedi mi? (Gerçek ortaya çıktı)

Yunus Günçe 'Türkiye’nin Dostoyevski'siyim' dedi mi? (Gerçek ortaya çıktı)

Paylaş
Yunus Günçe 'Türkiye’nin Dostoyevski'siyim' dedi mi? (Gerçek ortaya çıktı)

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta oyuncu Yunus Günçe'nin katıldığı bir programda ''Türkiye’nin Dostoyevski'siyim'' dediğine ilişkin alt bant kullanıldığı iddia edildi

Bloomberg HT’de yayınlanan Doğa Rutkay'la Her Şey Bu Masada isimli programdan olduğu iddia edilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan fotoğraf 3 binden fazla kişi tarafından beğenildi.

Ancak, Yunus Günçe'nin televizyon programında böyle bir ifade kullandığı ve bunun alt bantta verildiği iddiası doğru değil. Görüntüler montaj.



Yunus Günçe'nin Her Şey Bu Masada isimli programa 9 Haziran 2017'de konuk olduğu ve kendi hayatına dair soruları cevaplandırdığı görülebiliyor.

Programın tamamı izlendiğinde Yunus Günçe'nin söz konusu ifadeyi kullanmadığı da fark edilebiliyor. Ayrıca iddia görselinde kullanılan yazım hatalarından ve font farklılığından da görselin montaj olduğu anlaşılabiliyor.



Yunus Günçe'nin soyadının yanlış yazıldığı ve noktalama işaretlerinin hatalı kullanımı da dikkat çekiyor. Her Şey Bu Masada isimli programın kullandığı orijinal alt bantların aşağıdaki gibi olduğu görülebiliyor.





Haberin Devamı