Merkez Yüreğir Belediyesi, 'Tam Bana Göre Festivali'nde

Yüreğir Belediyesi, 'Tam Bana Göre Festivali'nde

Paylaş
Yüreğir Belediyesi, 'Tam Bana Göre Festivali'nde

Yüreğir Belediyesi, 'Tam Bana Göre Festivali'nde

ADANA,(DHA)- ANKARA Başkent Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Tam Bana Göre Festivali gençlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Yüreğir Belediyesi’nin festival alanına kurduğu stant ziyaretçilerden büyük ilgi ve beğeni görüyor.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen, Türkiye’nin 81 ilinden belediyeler ve gençlerin katıldığı Tam Bana Göre Festivali Başkent Millet Bahçesi’nde yoğun ilgi ile devam ediyor. Gençlere yönelik birçok bilim, kültür ve sanat etkinliğine sahne olan festivalde Yüreğir Belediyesi de yer aldı. Yüreğir Belediyesi'nin standında özellikle gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve projelerin tanıtımları yapıldı.
GENÇLERE YÖNELİK PROJELER TANITILDI
Yüreğir Belediyesi festivalde, Kültür İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Dış İlişkiler Müdürlüğü işbirliğinde kapsamlı bir stant oluşturdu. Ağırlıklı olarak spor ve turizm branşlarının tanıtıldığı stantlarda Yüreğir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü faaliyetleri ve kültürevleri kursiyerlerince el emeği göz nuru üretilen eserlerle yer aldı. Kültür İşleri Müdürlüğü'nün gençlere yönelik faaliyetleri de ziyaretçilere tanıtıldı.
CAM ÜFLEME GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ
Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü cam sanatı eğiticilerinin cam üfleme tekniği ile sergilediği performans büyük ilgi gördü. Gençler ve ziyaretçiler özel olarak kurulan platformda cam üfleyerek hünerlerini sergiledi. Cam üfleme tekniğini deneyimleyen ziyaretçiler arasına AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Standı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Milletvekilleri ve belediye başkanları da ziyaret etti.
BAŞKAN KOCAİSPİR DE FESTİVALE KATILDI
Hem açılış törende bulunan hem de Yüreğir Belediyesi standında misafirlerini ağırlayan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, belediyenin gençlerle ilgili çalışmalarını sergilemekten keyif aldıklarını söyledi. Başkan Kocaispir festival hakkında yaptığı değerlendirmede; “Türkiye’nin bugüne kadar yapılmış olan en büyük festival organizasyonunda yer almaktan çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılışı yapılan festivalde, Yüreğir Belediyesi olarak gençlik standımızla yerimizi aldık. Gençlerimize çok önem veriyor ve belediye olarak gençlerimize yönelik birçok alanda çalışma yapıyoruz. Yüreğir’de binlerce gencimizi sporla buluşturuyor, binlerce gencimize hobi ve meslek kursları sağlıyoruz. Çalışmalarımızı burada tanıtma imkanı bulduk. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı