Merkez Yüreğir’de yeni yatırımlarla kesintilerin ortadan kaldırılması hedefleniyor

Yüreğir’de yeni yatırımlarla kesintilerin ortadan kaldırılması hedefleniyor

Paylaş
Yüreğir’de yeni yatırımlarla kesintilerin ortadan kaldırılması hedefleniyor

Yüreğir’de yeni yatırımlarla kesintilerin ortadan kaldırılması hedefleniyor

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi ile Enerjisa, elektrik sorununu ortadan kaldırmak ve kesintisiz elektrik hizmeti sağlamak için işbirliği yaptı.
Kurmaylarıyla birlikte Enerjisa’yı ziyaret eden Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, Enerjisa Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Direktörü Mehmet Kayacı ve ekibiyle bir araya gelerek, şirketin ilçede yapmayı planladığı yatırımlar konusunda atılacak adımları değerlendirdi. Yapılan görüşmede Enerjisa yetkilileri 2021-2022 yılında yapacakları yatırımlarla ilgili sunum yaptılar ve projeler üzerinde görüşmeler yapıldı.
SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMASI
Yüreğir’in çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Kocaispir, ilçede sokak sağlıklaştırma çalışmalarını her mahallede yapmaya çalıştıklarını, çok yakın tarihte Kiremithane Mahallesi Çiftlik Yolu’ndaki çalışmaların tamamlanarak hizmete açılacağını vurguladı. Enerjisa’ya sokak çalışmalarındaki destekleri ve işbirliği için teşekkür eden Kocaispir, çok verimli bir toplantı olduğunu, görüşmelerin belirli aralıklarla devamlı olacağını ifade etti.
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Direktörü Mehmet Kayacı, Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu, Yapım İşleri Müdürü Mehmet Sami İşçi, Kamulaştırma Müdürü Hacı Ali Büyükyılmaz ve Yatırım İşleri Müdürü Recep Gön’den Yüreğir’de gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kocaispir, yapılacak çalışmalarda işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı