Magazin Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Paylaş
Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne süren şarkıcı Yusuf Güney ile ödemelerinin yapılmadığını iddia eden mimarlık şirketi mahkemelik oldu.

Yusuf Güney, iddiaya göre bu yıl Sarıyer'de aldığı villanın tadilatlarının yapılması için mimarlık şirketi sahibi Süleyman Güdül ile anlaştı. Villada önce boya işlemleri yapıldı. Yusuf Güney işi beğenmese de şirkete villa içinde başka tadilatlar da yaptırdı. Sonra tadilat için 19 bin lira göndermesi gerekirken 7 bin 500 liralık ödeme yaptı.

Haberin Devamı

'HAYATIM TEHLİKEDE'

Yusuf Güney ile Süleyman Güdül, WhatsApp üzerinden tartışmaya başladı. Firma sahibi çok geçmeden ''Bir kere uyarırım seni, ikinci şansın olmaz, çok fena yaparım'' diyerek kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Yusuf Güney hakkında suç duyurusunda bulundu.

Süleyman Güdül ''Hayatım tehlike altında. Başıma bir iş gelirse baş şüpheli Yusuf Güney'dir'' diyerek şarkıcının cezalandırılmasını talep etti.

'BENİ ÇİLEDEN ÇIKARDI'

Suç duyurusunun ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Yusuf Güney'i 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırdı.

Gerekli tamiratlar yapılmadığı halde kendisinden para istenmesi üzerine mesaj yazdığını belirten Yusuf Güney, ''Şahsa borcum yoktur. Beni çileden çıkarması üzerine mesajları gönderdim'' dedi, suçsuz olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi.

Kaynak: Hürriyet