Futbol Yusuf Yazıcı'dan maç sonu itiraf geldi
Paylaş
Yusuf Yazıcı'dan maç sonu itiraf geldi

Süper Lig'de Bursaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da maç sonu Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Uğurcan Çakır hep birlikte açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da maç sonu genç futbolcular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Uğurcan Çakır hep birlikte açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yazıcı: "Kötü oynayıp kazandık"

İlk olarak söz alan Yusuf Yazıcı: "Kötü başladık aslında. Kötü oynayıp kazandık. Takım arkadaşlarıma teşekkürler. İnanılmaz bir mücadele verdik. Penaltıyı atsaydık daha da rahatlayacaktık. Bu galibiyet taraftarlarımıza hediyemizdir." ifadelerini kullandı.

Ömür: "Her antrenmanda..."

25 metreden attığı şık golü yorumlayan Abdülkadir Ömür: "Top geliyordu. Vurdum öyle ayak içi. Vuruşları çalışıyoruz. Abdüş Ağabey'in de iyi vuruşları var, o da topa iyi vurur aslında. Yusuf Ağabey, ben ve Abdüş Abi şut çalışması yaparız her antrenman sonunda" diye konuştu.

Çakır: "Eldiveni eskisin diye yere sürtüyorum"

Kaleci Uğurcan Çakır mücadeleye vurgu yaparak, "Hocamız bize çok güveniyor. Altyapıdan beri beraber oynuyoruz. Herkes son ana kadar mücadele ediyor. Mücadele edince galibiyetler geliyor." dedi. Muhabirin "Maç başında neden eldivenlerini yere sürtüyorsun?" sorusuna "Eldivenler yeni olunca topu tutmak kolay olmuyor. Eskisin diye yere sürtüyorum. Uğur olsun diye değil" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Abdülkadir Parmak ise "Aile olduk. Çok iyi bir seri yakaladık. Malatya'da daha iyi oynayıp kazanırız inşallah." dedi.

Kaynak: AA