Advertorial Yüzeyleri temizlerken sıklıkla karşılaştığımız can sıkıcı durumlar
Sponsorlu

Yüzeyleri temizlerken sıklıkla karşılaştığımız can sıkıcı durumlar


Paylaş
Yüzeyleri temizlerken sıklıkla karşılaştığımız can sıkıcı durumlar

Saatlerce uğraşılan, büyük bir özen ve ciddi bir el kuvvetiyle yapılan temizliğin boşa gittiğini görmek kadar sinir bozucu bir şey yoktur iyi biliriz. Daha çok, yanlış temizlik ürünlerinin kullanımından kaynaklanan bu can sıkıcı durumları ve çözüm önerilerini sizin için derledik…

"Krem temizleyiciyi temizlemek” diye bir şey var!

Derinlemesine temizlik denildiğinde akla gelen krem temizleyicileri, uygulama aşamasında kullanıcılara büyük kolaylık sağlayabiliyor. Ancak durulama aşamasına gelindiğinde; bazı krem temizleyicilerini yüzeyden arındırmak için çok daha fazla çaba ve su tüketmek şart oluyor. Böyle bir durumla karşılaşmamak için seçilen krem temizleyicinin kolay temizlenebilir ve kalsitsiz bir yapıya sahip olmasına dikkat etmek gerekiyor.

Siz pırıl pırıl parlasın istersiniz; fakat kalıcı çiziklerle yüzleşmeniz fazla zaman almaz!

Yoğun bir temizliğin ardından parlak yüzeylerin pırıl pırıl parlamasını kim istemez ki? Ancak bazı krem temizleyiciler; oluşan lekeleri çıkarırken yüzeyde çizikler bırakabiliyor. Böyle bir durumda bırakın yüzeyin pırıl pırıl parlamasını istemeyi, eski halini aramak kaçınılmaz olabiliyor. Yine burada da çözüm; kremsi bir dokuya sahip krem temizleyici tercih etmekten geçiyor.

Dikkat! Çöpe gitmeden önce son temizliği olmasın!

Çizilme ve deformelerden bahsetmişken… Özellikle emayeden ve kromdan yapılmış ürünlerin temizliğine dikkat edilmesi gerekir. Çünkü çizilen emaye ürün ya da paslanan krom ürünler, sağlık için büyük tehdit oluşturur. Seçilen krem temizleyicinin bu ürünleri temizlemeye uygunluğu mutlaka kontrol edilmelidir.

Bir de yüzey lekeleriyle yarışan sıvı krem kapağı vardır ki…

Yanlış krem temizleyicinin zararı bununla da bitmiyor! Zamanla kapakta birikip donan krem temizleyici, artık kullanılmaz hale gelir ve dolayısıyla bir sonraki temizlikte yeni bir ürün almak gerekebilir. Ev ekonomisi düşünüldüğünde; bu durum bütçeyi bir hayli zorlayabilir. Bu yüzden; seçilen ürünün kolay kullanılabilir olmasına da özen göstermek gerekir.

ABC Yeni Nesil Krem ile temizlikte her şey sil baştan!

Temizlerken çizilen yüzeyleri, geçmek bilmeyen kalıntıları, uzun uzun durulamayı, donmuş ve kurumuş kapakları unutun! Detaylı bilgi için tıklayın!

Bu sayfada reklam uygulaması yapılmıştır