Magazin Yüzleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Yüzleşme dizisi oyuncuları kim?

Yüzleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Yüzleşme dizisi oyuncuları kim?

Paylaş
Yüzleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Yüzleşme dizisi oyuncuları kim?

Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu Yüzleşme dizisinin afişi yayınlandı. Çok yakında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Yüzleşme dizisi ile ilgili “Yüzleşme dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?” “Yüzleşme dizisi oyuncuları kimlerdir?” soruları merak ediliyor. İşte detaylar…

Kadrosunda Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yüzleşme dizisinin afişi yayınlandı. Çok yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi için 4 fragman yayınlandı. Peki, “Yüzleşme dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?” “Yüzleşme dizisi oyuncuları kimlerdir?” İşte merak edilen soruların cevapları…

Haberin Devamı

Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizinin afişi yayınlandı.

Kadrosunda Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül gibi usta oyuncuları ve genç yıldızları buluşturan Yüzleşme, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Dizinin çekimleri Alanya’da yapılıyor. Hikaye, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Haberin Devamı

Yüzleşme’nin üçüncü tanıtımında Ömer’in ( Engin Öztürk) ‘’Ben Ömer Aladağ. Senden kalanlara sahip çıkmaya, her şeyle ve herkesle yüzleşmeye dönüyorum, sen yoksun ya benim için hep bir kişi eksik bu kasaba’’ dediği tanıtım sosyal medyada çok konuşulmuştu. Dizinin 4. Fragmanı da yayınlandı.