Siyaset Zafer Çağlayan'ı kızdıran soru: Saatiniz kaç?
Paylaş
Zafer Çağlayan'ı kızdıran soru: Saatiniz kaç?

700 bin TL'lik rüşvet saat aldığı iddiasıyla gündeme gelen eski Ekonomi Bakanı Çağlayan, lüks bir restoranda yemek yerken, "Zafer Bey saatiniz kaç?" sorusuna çok sinirlendi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından istifa eden ve rüşvet saat iddialarıyla gündeme gelen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan saatin kaç olduğunu soran gençlerin üzerine yürüdü.

Haberin Devamı

Taraf'tan Hüseyin Özay'ın haberine göre, Çağlayan geçtiğimiz günlerde çocuklarını da yanına alarak Ankara’nın lüks semtlerinden birisi olan Çayyolu’nda ünlü bir restoranta yemeğe gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Çağlayan’ın masasına yakın bir masaya bir grup genç geldi. Kısa bir süre sonra gençlerden birisi Çağlayan’a, “İyi akşamlar Zafer Bey, saat kaç acaba” diye sordu. Çağlayan da ilk etapta anlayamadı, saatin kaç olduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra ise, gençler kendi aralarında gülüşmeye başladılar. Gençlerin gülmesi ile birlikte soruyu anlayan Çağlayan ailesi gençlere tepki gösterdi.

Hatta Çağlayan’ın çocukları gençlerin üzerine yürüdü. Ancak, araya diğer müşterilerin girmesi ile olay büyümeden engellendi.

Haberin Devamı