Magazin Zafer Çika kimdir?

Zafer Çika kimdir?

Paylaş
Zafer Çika kimdir?

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Zafer Çika internette sıklıkla aratılıyor. Peki, Zafer Çika kimdir? İşte detaylar…

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Zafer Çika, internette merak edilen isimler arasında. Peki, Zafer Çika kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Demet Akbağ, 20 yıldır evli olduğu Zafer Çika ile BKM’nin sahnelediği ‘Otogargara’ oyununun İzmir turnesinde tanıştı. Demet Akbağ yine bir röportajında Zafer Çika ile tanışma anını şu sözlerle dile getirmişti: "Orada gördüm Zafer’i ilk defa. Onlar 3 arkadaş gelmişler. Biri sevgilisinden ayrılmış dertli dertli içiyorlar. Zafer’in o zaman televizyonda tek izlediği, ‘Bir Demet Tiyatro’. Bizi görünce ‘Gidip bu kadınla tanışacağım’ demiş. Baktım güzel gülen bir adam var. Ama iki dakika sonra kayboldu. ‘Tüh gitti’ dedim, meğer Yılmaz’la sohbet ediyormuş. Kaleyi içten fethediyor! Sonra benim yanıma geldi. Sonra da kendimizi çorbacıda bulduk...”

İKİ ŞAHİTLE MİLANO’DA EVLENDİLER

Zafer Çika, doğma büyüme İzmirlidir. Şehrini, işini gücünü bırakıp aşkı uğruna İstanbul’a taşınır. Demet Akbağ 39 yaşına geldiğinde tam da yaşı dolayısıyla ‘O defteri artık kapattım’ diye düşündüğü sırada hamile kaldığı haberini alınca ikili, 19 Eylül 1999’da iki şahitle Milano’da evlendiler. 2000’de oğulları Ali dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Demet Akbağ Ayşe Arman’a verdiği röportajda eşine olan sevgisini şu sözlerle dile getirmişti: “Zafer benim abim, kocam, sevgilim, aşkım ama en önemlisi en yakın arkadaşım! Benim için gerçekten vazgeçilmez. Biz kaşımızla gözümüzle anlaşırız. İnsanlar sıradışı insanlara ilgi duyuyor ama sonra başlarda çok tatlı gelen şeyler, onlara batmaya başlıyor. Oysa biz Zafer’le biraz da aynı familyadanız. Ailelerimiz de denk. Eğlenceli, komik ve zeki bir adam. 35’imde tanıştım ve 39’umda evlendim. Onsuz bir hayat düşünemiyorum!”