Spor Zağnosspor, galibiyet serisine devam

Zağnosspor, galibiyet serisine devam

Paylaş
Zağnosspor, galibiyet serisine devam

Antrenör Özcan: "Hedefimiz kendi seyircimiz önünde galip gelip üst sıralardaki yerimizi korumak ve 2 haftalık galibiyet serimizi devam ettirmek"

Bayanlar Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Zağnosspor’un antrenörü Kıvanç Özcan, hedeflerinin kendi seyircileri önünde galip gelip, üst sıralardaki yerlerini korumak olduğunu söyledi. Özcan, yaptığı açıklamada, hafta sonu Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda Ardeşen Gençlik ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Ardeşen Gençlik maçının kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirten Özcan, kazanmaları halinde ligde ilk 3 sıradaki yerlerini sağlamlaştıracaklarını kaydetti. Özcan, tecrübeli ve kaliteli bir takıma karşı oynayacaklarını ifade ederek, "Hedefimiz kendi seyircimiz önünde galip gelip üst sıralardaki yerimizi korumak ve 2 haftalık galibiyet serimizi devam ettirmek. Tam kadro bu maça hazırlanıyoruz ve tamamıyla motive olmuş durumdayız. İnşallah güzel bir galibiyet alıp bunu taraftarımıza ve yönetimimize armağan edeceğiz" diye konuştu.

Taraftara da çağrıda bulunan Özcan, "Pazar günü taraftarımızdan her zamankinden daha coşkulu olmalarını istiyoruz. Onlara güzel bir galibiyet yaşatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı