Gündem Zalgiris Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Zalgiris Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Zalgiris Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague play-off çeyrek final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Zalgiris ile karşılaşacak. Seriler 1-1 ve Sarı-Lacivertli ekibin maçı ne yapıp ne edip alması gerekiyor. Müsabakayı izlemek isteyen taraftarın sıklıkla sorduğu soru "Zalgiris Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

Avrupa'da mükemmel işler başaran Fenerbahçe Beko bu akşam Litvanya'nın Zalgiris takımı ile deplasmanda mücadele verecek. İlk maçta rakibine fark atan Sarı-Lacivertli kulübümüz ikinci maçta rakibine 82-80 mağlup oldu. Türk futbolseverlerin en büyük beklentisi Kanarya'nın deplasmanda rakibini güzel bir skorla geçmesi...

Haberin Devamı

Şimdi özellikle Fenerbahçe taraftarı olmak üzere Türk futbolseverler "Zalgiris Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu yöneltiyor.

ZALGIRIS FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Zalgiris Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'de Zalgirio Arena'da oynanacak. Mücadeleyi, Ukrayna’dan Borys Ryzhyk, Hırvatistan’dan Sreten Radovic ve Fransa’dan Mehdi Difallah hakem üçlüsü düdük çalacak. Karşılaşma beIN SPORTS 3 kanalından canlı yayınlanacak.

İSTATİSTİKLERDE İKİ TAKIM

Normal sezonu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, 83.9 sayı ortalamasıyla mücadele ederken rakibi Zalgiris ise 78.6 ortalaması ile oynuyor. Bireysel istatistiklerde ise Zalgiris’te 17 sayı ortalamasıyla Davies, Fenerbahçe de ise 12.5 ortalama ile Vesely ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne, Litvanya’da oynanacak serinin 3. ve 4. maçlarında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'NİN PLAY-OFF PROGRAMI

Fenerbahçe Beko, ilk maçta rakibini 76-43 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Beko’da Nikola Kalinic 16, Marko Guduric 13, Erick Green 12 sayı üretti. Zalgiris’te ise çift haneli sayılara ulaşan tek isim 10 sayıyla Marius Grigonis oldu.

Serinin ikinci karşılaşmasında gülen taraf Zalgiris Kaunas oldu ve seri 1-1’e geldi. Bu sezon evinde ilk kez kaybeden Fenerbahçe Beko, son çeyrekte 17 sayı farktan dönmesine rağmen rakibine 80-82 yenilmekten kurtulamadı. Temsilcimizde Kostas Sloukas 15, Jan Vesely 12, Marko Guduric ise 11 sayı buldu. Zalgiris’te ise Edgaras Ulanovas 20 sayı ve 7 ribaund; Nate Wolters 14, Brandon Davies ise 13 sayı buldu.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne, Zalgiris Kaunas’ta ise Paulius Jankunas sakatlıkları nedeniyle ilk iki mücadelede forma giyemedi. Fenerbahçe’de Ennis ve Lauvergne, oynanacak 3. ve 4. maçların da kadrosunda yer alamayacak.

Seride üçüncü ve dördüncü maçlara Zalgirio Arena ev sahipliği yapacak. Gerekmesi durumunda seri, beşinci maç için yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

Beş maçlık seri üzerinden oynanacak eşleşmede üç galibiyete ulaşan ekip adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four organizasyonuna yazdıracak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas Play-off serisinin maç programı şu şekilde:

3. Maç: 23 Nisan Salı 20:00 / Zalgiris Kaunas – Fenerbahçe Beko

4. Maç: 25 Nisan Perşembe 20:00 / Zalgiris Kaunas – Fenerbahçe Beko

5. Maç: 30 Nisan Salı 20:45 / Fenerbahçe Beko – Zalgiris Kaunas