Spor Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Zalgiris Kaunas'ın konuğu oluyor. Serilerde 2-1 önde olan Sarı-Lacivertli ekibimiz bu maçı alıp bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Taraftarlar ise maçın saatini ve kanalını araştırıyor.

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague play-off çeyrek final 4. mücadelesinde Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak. İlk maçta rakibini kendi evinde devirip ikinci maçta yenilgi alan Fenerbahçe deplasmanda ise rakibini 66-57 ile geçerek seriyi 2-1'e getirmişti. Şimdi gözler 4. maçta... Sarı Kanarya bu maçı aldığı takdirde bir üst tura çıkacak. Temsilcimizin sahadan mağlup ayrılması durumunda son maç 30 Nisan Salı günü oynanacak.

Haberin Devamı

ZALGIRIS KAUNAS FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat 20.00'de Zalgirio Arena'da oynanacak. Mücadele beIN SPORTS Haber kanalı canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

17. RANDEVU

Fenerbahçe ile Zalgiris Kaunas bugüne kadar 16 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 12 kez parkeden galip ayrılırken, Litvanya ekibi ise 4 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sezon oynanan 5 müsabakanın 4'ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, Zalgiris 1 kez yenebildi.

Fenerbahçe normal sezonu 25 galibiyetle ilk sırada bitirirken, Zalgiris ise 15 galibiyetle 8. sırada tamamlamıştı.

PLAY-OFF PROGRAMI

Temsilcimiz, ilk maçta rakibini 76-43 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Beko’da Nikola Kalinic 16, Marko Guduric 13, Erick Green 12 sayı üretti. Zalgiris’te ise çift haneli sayılara ulaşan tek isim 10 sayıyla Marius Grigonis oldu.

Haberin Devamı

Serinin ikinci karşılaşmasında gülen taraf Zalgiris Kaunas oldu ve seri 1-1’e geldi. Bu sezon evinde ilk kez kaybeden Fenerbahçe Beko, son çeyrekte 17 sayı farktan dönmesine rağmen rakibine 80-82 yenilmekten kurtulamadı. Ekibimizde Kostas Sloukas 15, Jan Vesely 12, Marko Guduric ise 11 sayı buldu. Zalgiris’te ise Edgaras Ulanovas 20 sayı ve 7 ribaund; Nate Wolters 14, Brandon Davies ise 13 sayı buldu.

Fenerbahçe Beko, Kaunas’a taşınan Playoff serisinin üçüncü maçını 57-66 kazanarak seride üstünlüğü tekrar ele geçirdi (2-1). Fenerbahçe Beko’da Marko Guduric 17, Jan Vesely 10 sayı üretti. Rakipte ise Nate Wolters 15 sayıyşa en skorer isim oldu.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne, sakatlıkları nedeniyle ekibimizin Kaunas kafilesinde yer almıyor. Üçüncü karşılaşmada sol omzuna darbe alan Nikola Kalinic’in son durumu, yapılacak sağlık kontrollerinin ardından belli olacak.

Beş maçlık seri üzerinden oynanan eşleşmede üç galibiyete ulaşan ekip adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four organizasyonuna yazdıracak.

Gerekmesi durumunda serideki beşinci maç, 30 Nisan Salı günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Haberin Devamı