Magazin Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren, Şeniz'i boğmaya çalışıyor

Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren, Şeniz'i boğmaya çalışıyor

Paylaş
Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren, Şeniz'i boğmaya çalışıyor

Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlanan bölüm ardından her hafta izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Zalim İstanbul 22. bölümü ile bu hafta ekranlara geldi. Zalim İstanbul 22. bölümde Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen balayı, Cenk’in bardağındaki son damla oldu. Zalim İstanbul 22. bölümde Seher'in planı ortalığı karıştırdı. Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? diye beklerken yayınlanan son bölümün hemen ardından Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 23. bölüm fragmanında psikolojisi iyice bozula Ceren'in Şeniz'e saldırarak boğmaya çalıştığı görüldü.

Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı?

Haberin Devamı

Zalim İstanbul 22. bölümde neler yaşandı?

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

Hepsi yazımızda...

İşte Zalim İstanbul 22. bölümde neler yaşandı!

Seher'in planı ortalığı karıştırıyor!

Cenk ve Cemre'nin tatile çıkacağını duyan Seher, Ceren ve Nedim'in de bu tatile gitmesini sağlar. Fakat bu tatil herkes için bir felakete dönüşür. Bu durumu duyan Agah hışımla Seher'in yanına gider. Seher gördükleri yüzünden şok geçirir.

Öte yandan hamileliği ilerleyen Ceren bu tatilde rahatsızlanır. Cenk yaşanan şeylere rağmen tedirgin olur. Şeniz'e soracak soruları vardı. Şeniz ise geri dönülmez bir yalanın içine girmiştir bile.

Zalim İstanbul'un 21. bölümde neler yaşandı?

Nedim, şirkette hakkı olanı isteyerek Agah Beyi şaşırtıyor!

Haberin Devamı

Agah Bey, Nedim'in köşke Ceren'i yerleştirmesinin şaşkınlığını yaşarken ikinci bir şaşkınlık yaşar. Nedim şirkette bir oda ister. Nedim'in böyle bir karar vermesini soğukkanlı olarak karşılar. Şeniz'in kendisini bu konu ile önceden doldurması ise, Agah'ın içine kurdu düşürmüş oldu.

Nedim'e karşı bakış açısı değişmeye başlar. Şirketi bu hale kendisinin getirmesi ve elinden kayıp gidecek olması onu biraz düşündürür; fakat, Nedim'e ait olduğunu yok saymaz. Cenk ise, şirket ile ilgili Nedim'in çıkışına en sert tepkiyi verir.

Ceren, Agah'ın sunduğu para teklifi üzerine dönülmez bir karar verir. Açık çek gözünü döndürmüştür. Şeniz ile ilgili bildiklerini ve köşkte dönen dolapları Agah'a satacağını düşünürken ummadığı bir durumla karşı karşıya kalır. Agah, ona öyle bir anlaşma önerir ki Ceren ne yapacağını şaşırır. Agah'ın hazırladığı anlaşmada Ceren, Karaçay soyadından ve bebeğin haklarından vaz geçmek zorunda kalır. Anlaşma kağıdını imzalar; fakat, Şeniz'in usta manevrasıyla doldurduğu Seher anlaşmayı yırtmasını bilir.

Dizinin her bölümü gibi fragmanları da merakla bekleniyor. İzleyiciler son bölüm ardından Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye takibe aldılar.

Ve Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından paylaşıldı.

İşte Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı yayında!

Ceren, Şeniz'e saldırıyor!

Ceren'in bebeğini kaybetmesi herkes için büyük şok olur. Ceren'in psikolojisi de oldukça bozulmuştur. Saatli bomba gibi gezmektedir. Cemre, Nedim ve Ceren'in boşanacağını düşünür ve bu durumdan gizlice mutluluk duyar.

Nedim, Şeniz'e korku salmaktadır. Yaptıklarının bedelini Şeniz'e ödetmeye kararlıdır.

Bebeğini kaybettikten sonra psikolojisi bozulan Ceren, Şeniz'e karşı inanılmaz bir öfke duymaktadır. Şeniz uyuduğu sırada ona saldırarak, boğmaya çalışır.