Magazin Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı! DNA testiyle bütün gerçekler ortaya çıkıyor

Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı! DNA testiyle bütün gerçekler ortaya çıkıyor

Paylaş
Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı! DNA testiyle bütün gerçekler ortaya çıkıyor

Zalim İstanbul 28. bölümde Nedim, Şeniz'e saldırmakla suçlanıyor! Şeniz, Nedim ile konuşmak istediğini söyleyip onu kaldığı otele çağırır. Ancak Şeniz'in başka bir planı vardır, Nedim'i öldürmek. Bıçakla Nedim'e saldıran Şeniz, Nedim'in karşı koyması ile cam sehpanın üzerine düşünce boynundan yaralanır. Olay Nedim'in üzerine kalır. Tüm deliller onu işaret etmektedir. Nedim yakalanıp mahkemeye çıkarılır. Tüm bu gelişmelerden sonra Zalim İstanbul 29. bölümde neler olacağını görmek için izleyiciler Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı için aramalara başlamıştı. Zalim İstanbul 29. bölümde ortaya çıkacak olan gerçek Cenk ve Nedim dahil herkesin hayatını onarılamaz bir şekilde değiştirecektir. Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu yapılan DNA testinde ortaya çıkar. Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul son bölüm fragmanı haberimizin sonunda.

Zalim İstanbul 28. bölümde Nedim sorguya alınıyor

Haberin Devamı

Nedim, Şeniz'i öldürmekle suçlanır. Agah, nezarethaneye alınan Nedim ile konuşmaya gider. Ona bunu yaptıysa söylemesini rica eder. Ancak Nedim tüm sert tavrıyla Agah'ın karşısında durur.

Damla ve Cenk annelerinin ölümünden Nedim'i sorumlu tutmaktadır. Agah'a karşı cephe alırlar. Cemre ise sonuna kadar Nedim'i savunur. Nedim'in bilerek böyle bir şey yapmayacağına emindir.

Ceren bir teklif ile Nedim'i görmeye gider. Bu görüşmenin sonunda bütün dengeler değişecektir. Zira Nedim o yokken şirketin başına geçmesi için Ceren'e vekalet verir. Agah şok geçirir.

Eline güç geçen Ceren ne yapacak?

Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı

İşte Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı

Zalim İstanbul 29. bölüm özeti

Haberin Devamı

Tüm gemileri yakan Nedim, Agah'ın karşısına geçip beklenen konuşmayı yapar. Artık onun yanında değil, karşısında olduğunu söyler. Karaçay Köşkü için sıkıntılı zamanlar devam etmektedir. Cenk'in Nedim'e karşı gittikçe yükselen öfkesi etrafındakileri de kasıp kavurur. Ancak ortaya çıkacak olan gerçek Cenk ve Nedim dahil herkesin hayatını onarılamaz bir şekilde değiştirecektir.

Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu yapılan DNA testinde ortaya çıkar. Gerçeği öğrenmek zorunda kalan Cemre ne yapacağını şaşırır. Üzerindeki bu yük artık ona ağır gelmektedir. Çareyi annesi Seher'e sığınmakta bulur.

Cenk bir hışımla şirkete gider ve Nedim'in karşısına geçerek babasının emeklerini bu şekilde hiçe sayamayacağını, bu duruma engel olacağını söyler.

Gırtlak gırtlağa gelen iki kardeşin kavgasına daha fazla dayanamayan Cemre, gerçekleri ulu orta açıklayıverir. Kardeş olduklarının öğrenen Cenk ve Nedim şoke olur. Ortaya çıkan bu gerçek Karaçaylar için yeni bir dönemin başlangıcıdır.