Magazin Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Nedim aldığı mesaj ile şoke oluyor

Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Nedim aldığı mesaj ile şoke oluyor

Paylaş
Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Nedim aldığı mesaj ile şoke oluyor

Zalim İstanbul 29. bölümde Nedim, intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Zalim İstanbul 28. bölümde Nedim sorguya alındı. Agah, nezarethaneye alınan Nedim ile konuşmaya gitti.. Ona bunu yaptıysa söylemesini rica etti.. Ancak Nedim tüm sert tavrıyla Agah'ın karşısında durdu Ceren bir teklif ile Nedim'i görmeye gitti.. Bu görüşmenin sonunda bütün dengeler değişti. Zira Nedim o yokken şirketin başına geçmesi için Ceren'e vekalet verdi ve bu durum Agah Bey'i sinirlendirdi. Şeniz mahkemede "Nedim Karaçay masumdur" diyerek Nedim'in serbest kalmasını sağladı. Yeni bölümde neler olacağını görmek için Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanını yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Zalim İstanbul 29. bölüm özeti

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır.

Cemre iki kardeş arasındaki giderek dozu artan düşmanlığı gördükçe bir karar alacaktır. Bu arada Şeniz, sinsi planlarına bir yenisini daha eklemek üzeredir.

Zalim İstanbul 29. Bölümde Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu ortaya çıkıyor!

Tüm gemileri yakan Nedim, Agah'ın karşısına geçip beklenen konuşmayı yapar. Artık onun yanında değil, karşısında olduğunu söyler. Karaçay Köşkü için sıkıntılı zamanlar devam etmektedir. Cenk'in Nedim'e karşı gittikçe yükselen öfkesi etrafındakileri de kasıp kavurur.

Ancak ortaya çıkacak olan gerçek Cenk ve Nedim dahil herkesin hayatını onarılamaz bir şekilde değiştirecektir. Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu yapılan DNA testinde ortaya çıkar. Gerçeği öğrenmek zorunda kalan Cemre ne yapacağını şaşırır. Üzerindeki bu yük artık ona ağır gelmektedir. Çareyi annesi Seher'e sığınmakta bulur.

Cenk bir hışımla şirkete gider ve Nedim'in karşısına geçerek babasının emeklerini bu şekilde hiçe sayamayacağını, bu duruma engel olacağını söyler. Gırtlak gırtlağa gelen iki kardeşin kavgasına daha fazla dayanamayan Cemre, gerçekleri ulu orta açıklayıverir. Kardeş olduklarının öğrenen Cenk ve Nedim şoke olur. Ortaya çıkan bu gerçek Karaçaylar için yeni bir dönemin başlangıcıdır.

Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı yayınlandı

İşte Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı

Şeniz, Cemre'yi kaçırıyor!

Nedim ve Cenk'in kardeş olduğu gerçeğini öğrenen Cemre için işler karışır. Şeniz için ihtimaller oldukça daralmıştır. Cemre'nin bu gerçeği diğerlerine söylemesi Şeniz'in zor olan hayatını daha da zorlaştıracaktır. Bu yüzden Şeniz bir plan yapar ve Cemre'ye oyun oynayarak onu kaçırır. Cemre'nin ortadan kaybolmasıyla Seher yıkılır. Cenk başta olmak üzere herkes Cemre'yi aramaktadır. Şeniz kendi kandırmaya çalışsa da vicdanıyla yüzleşmekten kaçamaz.

Nedim aldığı mesaj ile şoke olur. Cemre'nin kaderi ona bağlıdır. Cemre'ye ne olacak?

Haberin Devamı