Magazin Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Agah'ı bekleyen yeni sürpriz

Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Agah'ı bekleyen yeni sürpriz

Paylaş
Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Agah'ı bekleyen yeni sürpriz

Kanal D’nin pazartesi akşamına damgasını vuran dizisi Zalim İstanbul’da pazartesi yayınlanacak bölümde heyecan yine dorukta... Şeniz ölüm kalım savaşı verirken Damla ve Cenk Agah’ın karşısına geçerler.Şeniz yaptıklarının bedelini ödedi mi? Sırada Cenk mi var? Nedim'in intikam hırsı soğuyacak mı? Hepsi ve daha fazlası ile Zalim İstanbul 34. bölüm ile bu akşam ekranlardaydı. Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Zalim İstanbul 35. bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 34. bölüm özeti: Cenk ve Damla annelerinin gözleri önündeki düşüşüyle şoka girer. Agah tüm sorumluluğu üstüne alarak yaşadığı ihaneti unutmaya çalışmaktadır. Damla ve Cenk ise Şeniz ölüm kalım savaşı verirken Agah’ın karşısına geçerler.

Haberin Devamı

Ceren, Nedim ve Cenk’in hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek sırrı elinde bulurken, bu kez Neriman’ı saf dışı bırakacaktır.

Cemre Damla’nın ağzından kaçırdığı bir cümlenin izini sürmeye kararlıdır. Cemre iz sürerken, hiç beklemediği anda Cenk’in itirafı ile karşılaşacaktır.

Şeniz ise ölüm kalım savaşı verirken kaderin onun için hazırladığı hazin sondan habersizdir.

Zalim İstanbul 34. bölüm fragmanları

Şeniz (Mine Tugay), tekerlekli sandalye ile köşke dönüyor

Nedim'e yaptıklarının ceremesini çeken Şeniz, hastaneden sakat bir şekilde köşke geliyor.

Agah, Şeniz'in ihaneti üzerine büyük acı çekiyor!

Cenk ise, Cemre'ye olan aşkı yüzünden kederlidir. Aralarında hiç bir sırrın olmamasını istemektedir.Bu yüzünden Cemre'ye, Ceren'in bebeğiyle ilgili itirafını yapıyor! Cemre, duydukları yüzünden büyük üzüntü duyuyor!

Haberin Devamı

Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı

Şeniz, Nedim'in ellerinde!

Tüm gerçekler artık açığa çıkmıştır. Seher ve diğerleri Cemre'nin Ceren'in bebeğinin babası hakkında yaptığı konuşmayı duymuştur. Seher, Ceren'i yanında kovar. Ancak Ceren'in vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Planını devreye sokar.

Şeniz ise artık Nedim'in koltuğuna oturmuştur. Roller Nedim ve Şeniz için değişmiştir.

Agah'ı bekleyen yeni bir sürpriz daha vardır.