Magazin Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey kimdir? İşte Sera Kutlubey'in şarkı söylediği sahne…

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey kimdir? İşte Sera Kutlubey'in şarkı söylediği sahne…

Paylaş
Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey kimdir? İşte Sera Kutlubey'in şarkı söylediği sahne…

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle izlenen Kanal D’nin yeni dizilerinden Zalim İstanbul konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Dizinin genç yetenekli oyuncuları da sosyal medyada sıklıkla konuşuluyor. Özellikle de dizide hemşire Cemre rolü ile dikkat çeken Sera Kutlubey internette merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey kimdir? İşte Cemre’nin şarkı söylediği sahne…

Kanal D’nin yeni dizlerinden Zalim İstanbul usta oyuncu kadrosu ve genç yetenekli oyuncalarıyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Antakya’dan İstanbul’a gelen bir ailenin dramının anlatıldığı dizide hemşire Cemre rolü ile dikkat çeken Sera Kutlubay dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zalim İstanbul’un hemşire Cemre rolünü oynayan Sera Kutlubey kimdir? İşte Sera Kutlubey hakkında merak edilenler ve Zalim İstanbul’da şarkı söylediği sahne…

Haberin Devamı

SERA KUTLUBEY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Sera Kutlubey, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

Sera Kutlubey ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Kanal D’de yayınlanan; İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır. Son olarak yeni dizi Zalim İstanbul’da hemşire Cemre karakterini canlandırıyor.

ZALİM İSTANBUL ŞARKI SAHNESİ