Zara 'Zara için bir fikrim var' proje yarışması

'Zara için bir fikrim var' proje yarışması

Paylaş
'Zara için bir fikrim var' proje yarışması

'Zara için bir fikrim var' proje yarışması

Yasin KIRAS/ZARA(Sivas), (DHA)- SİVAS'ın Zara ilçesinde Kaymakamlık tarafından, ilçenin sorunlarına çözüm sunan özgün fikirler üretmek amacıyla 'Zara İçin Fikrim Var' proje yarışması başlatıldı.
Zara Kaymakamlığı tarafından, 'Zara İçin Fikrim Var Proje Yarışması' başlatıldı. İlçenin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla başlatılan yarışmaya sunulacak projelerin dikkat çekici ve hayata geçirilerek sürdürülebilir olması bekleniyor. Katılımcılar başvuru dosyalarını Zara Kaymakamlığına elden, zara@icisleri.gov.tr mail adresine e-posta yoluyla ya da sosyal medya hesapları üzerinden teslim edebilirler. Toplanan projeler Zara Kaymakamlığı proje ekibi tarafından değerlendirilecek. Sonuçlar kaymakamlığın resmi internet sitesinden ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Yarışmada birinciye 1000, ikinciye 750, üçüncüye 500 TL ödül verilecek.
Proje hakkında bilgiler veren Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, "Vatandaşlarımızla esnaf, iş adamı, öğrencilerimiz ve toplumun her kesimiyle sohbet ederken Zaramıza dair herkesin yeni fikirleri olduğunu gördük. Biz de bu fikirler sadece sohbet ortamında kalmasın, bunu hayata geçirmek için uğraş verelim dedik. Bu amaçla sosyal medya üzerinden bir proje gelişirdik. Proje yarışması başlattık. 'Zara için bir fikrim var' adı altında 13 Aralık'a kadar devam edecek projemize az kaldı. Tüm vatandaşlarımızın Zara'ya dair fikir ve projeleri varsa bizlerle paylaşmasını istiyoruz. İstihdam projeleri olabilir, sosyal projeler olabilir, eğitime yönelik projeler olabilir. Zara'mıza katkı sağlayacak her türlü projeyi bekliyoruz. Şu an bize gelen projeler var. Proje ekibimiz tarafından isimleri kapatılarak bir değerlendirmeye tabi tutacağız. Kayda değer özel projeler varsa bunları hayata geçirmek için de süreci başlatmış olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı