Spor Zeljko Obradovic: Çok agresif oynayan bir takımla karşılaşacağız

Zeljko Obradovic: Çok agresif oynayan bir takımla karşılaşacağız

Paylaş
Zeljko Obradovic: Çok agresif oynayan bir takımla karşılaşacağız

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda karşılaşacakları Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımının çok agresif oynadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin internet sitesine açıklamalarda bulunan Sırp başantrenör Zeljko Obradovic, rakibin genç ve tecrübeli birçok kaliteli oyuncusunun olduğunu vurgulayarak, "Çok agresif basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Her maçta taraftarlarından çok iyi destek alıyorlar. Her zaman olduğu gibi bu maçı da kazanabilmek için çok iyi konsantre olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

MÜCADELENİN KİLİT NOKTASI...


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Sırp oyuncusu Nikola Kalinic ise Zalgiris Kaunas'ın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Zalgiris Kaunas çok sert bir takım. Bunu İstanbul'daki maçta da görmüştük. Oldukça fiziksel oynuyorlar ve bence mücadelenin kilit noktası da bu olacak. Onların sertliğine ve fiziksel mücadelesine cevap verebilmek bizim için önemli. Sakatlığı bulunan oyuncularımız dışında tüm gücümüzle parkeye çıkacak ve kazanmaya çalışacağız."

Haberin Devamı