Basketbol Zeljko Obradovic takımına bu kez kibarca fırça attı
Paylaş
Zeljko Obradovic takımına bu kez kibarca fırça attı

Fenerbahçe Ülker'in koçu Zeljko Obradovic, CSKA Moskova maçı sonrasında oyuncularına küfürle karışık göstediği tepkiden ötürü gündeme oturmuştu. Fenerbahçe Basketbol Takımı bu sezonki kötü gidişini Barcelona maçıyla sürdürdü ve Obradovic, takımını bu kez kibarca haşladı.

Fenerbahçe'nin EuroLeague'deki kötü gidişi sürüyor. 9. hafta maçında Barcelona karşısında bu sezonki 7. yenilgisini alan Fenerbahçe'de koç Obradovic, oyuncularına yine kızdı.

Haberin Devamı

Geçen sefer küfürle karışık fırça atan ve çok eleştirilen Obradovic, eleştirilere nazire yaparcasına, "Sizinle böyle konuştuğum için özür dilerim. Lütfen rica etsem biraz savunma yapar mısınız?" diyerek hem güldürdü hem de takımdaki kötü gidişatı ortaya koydu. Fenerbahçe, Barcelona karşısında 89-63'lük skorla farklı bir mağlubiyet aldı.

Volkan Demirel'in hikayesi


"6 yıldır savaşan bir takımdık"

Obradovic, mağlubiyetin ardından takımdaki kötü gidişata dair şunları söyledi, "6 yıldır savaşan bir takımdık. Şu an felaketiz. 7 senedir buradayım ve taraftar bize hep büyük destek verdi. Oyuncuların ve herkesin bunu aklında tutması gerekiyor. Bu insanlar bizim için her şeyi yapıyor, bu çok önemli. Reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum fakat ben elimden geleni yapacağım. Takımı Fransa'daki maça hazırlamaya uğraşacağım. İstekli bir takım maçı 16 faulle bitirmemeli"

Haberin Devamı