Magazin Zerrin Özer açıkladı ortalık karıştı! Güner Ümit mi, Ümit Güner mi? Güner Ümit yaşıyor mu?

Zerrin Özer açıkladı ortalık karıştı! Güner Ümit mi, Ümit Güner mi? Güner Ümit yaşıyor mu?

Paylaş
Zerrin Özer açıkladı ortalık karıştı! Güner Ümit mi, Ümit Güner mi? Güner Ümit yaşıyor mu?

Sanatçı Zerrin Özer'e tecavüz ettiği iddia edilen Ümit Güner’in kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor. Bir yandan da Güner Ümit kimdir? diye araştırılıyor. Zerrin Özer'in Ümit Güner açıklaması kafa karışıklığına neden oldu. Çünkü ortada bir isim benzerliği söz konusu. Ümit Güner kimdir? Güner Ümit yaşıyor mu? Tüm soruların cevaplarını yanıtladık!

Zerrin Özer, yıllar önce katıldığı “Yasemin'in Penceresi’’ adlı TV programında yakın bir aile dostunun tecavüzüne uğradığını açıklamıştı. Zerrin Özer'e tecavüz eden kişinin Ümit Güner olduğu iddiası yeniden gündeme geldi. Armağan Çağlayan'ın programına katılan sanatçı, Ümit Güner ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

ZERRİN ÖZER NE DEDİ?

Bir gün bu olay başıma bu olay gelmiş, dayak yiye yiye, yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum, ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum. Annem Ankara'ya diğer ablamların yanına gitmişti. Tülay ablam burada, Sezen, Pakize abla ile çok yakın arkadaştı. Ben de evde tek kalıyorum, günlerce yorganı çekiyorum ağlıyorum. Diyorum ki, ben bunu Tülay ablama söylesem, Tülay ablam gider bu adamı vurur. Annem de bunu duyar kalp krizi geçirir. Ben aileyi bitirmiş olurum dedim. Susmam lazım dedim. Neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum.

ÜMİT GÜNER Mİ? GÜNER ÜMİT Mİ? KAFALAR KARIŞTI!

Geçenlerde gördüm vefat etti. Tabii ki ölen insanın arkasından konuşulmaz. Hakkımı helal etmiyorum. Bu açıklama isim konusunda karışıklığa neden oldu. Yapımcı Ümit Güner, sunucu ayrıca dublaj sanatçısı olan Güner Ümit ile karıştırıldı. Bu tecavüz olayının yeniden gündeme gelmesiyle birlikte, insanlar hemen Google'a sarılıp Ümit Güner kimdir? Ümit Güner öldü mü diye araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

GÜNER ÜMİT KİMDİR? GÜNER ÜMİT ÖLDÜ MÜ?

Güner Ümit, 1945 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Televizyon ekranlarında 1990'lı yıllarda TRT, Star TV, Kanal 6, Kanal D ve ATV ekranlarında gösterilen yarışma programı Turnike'yi sundu, ayrıca dublaj sanatçısı olarak da yerli ve yabancı filmlerin seslendirmesinde yer aldı. Turnike programı, 1992'de TRT 1'de gündüz kuşağı yarışması olarak yayın hayatına başladı, 1993 yılının başlarında Star TV'ye transfer olarak yoluna "Süper Turnike" adıyla devam etti. 1975-1986 yılları arasında da TRT 1'de Çarkıfelek isimli yarışmayı da sundu.

GÜNER ÜMİT YAŞIYOR MU?

Güner Ümit'in öldü mü soruları çokça aratılıyor. Nedeni ise Ümit Güner ile karıştırılması. Yani Güner Ümit ölmedi. Bu kafa karışıklığı tamamen isim benzerliğinden kaynaklanıyor.