Magazin Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın dizisinden ayrılıyor mu? Gönül ölüyor mu?

Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın dizisinden ayrılıyor mu? Gönül ölüyor mu?

Paylaş
Zeyno Günenç Çocuklar Duymasın dizisinden ayrılıyor mu? Gönül ölüyor mu?

Çocuklar Duymasın dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 8 Nisan 2018 Pazar günü ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinin 35. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Çocuklar Duymasın dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Kanal D'de ekrana gelen ve en uzun soluklu dizilerden olan Çocuklar Duymasın, yayınlanan son bölümüyle yine büyük ilgi gördü.

Ekrana geldiği her hafta reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Çocuklar Duymasın dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

GÖNÜL'ÜN ANİ ÖLÜMÜ ŞOKE ETTİ

Çocuklar Duymasın'ın 35. bölümünda izleyiciyi derinden sarsan bir gelişme yaşanacak. Fenomen dizinin 35. bölüm fragmanında Zeyno Günenç'in canlandırdığı Gönül karakterinin ani ölüm haberi herkeste şok etkisi yaratıyor.

HALUK NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Çalışma arkadaşının "Gönül hanımı kaybettik" diyerek acı haberi verdiği Haluk, büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 35. BÖLÜM FRAGMANI:





Zeyno Günenç

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir süre önce evlat edinmek için başvuru yapan Haluk ve Meltem'e sevindirici bir haber gelir. Haluk ve Meltem evlat edinmek için kurum tarafından uygun bulunmuştur. Şimdi onları daha heyecanlı günler beklemektedir. Haluk ve Meltem evlat edinecekleri çocukla tanışmaya gider.

Öte yandan Tuna, eski karısı Özlem'e verdiği borç paranın, Sertaç ve Özlem'in balayı parası olduğunu öğrenince yıkılır. Onlara balayı yapsınlar diye para veren Tuna, Gönül'ün çok istediği gemi tatilini alamamış, ama aldığını söylemiştir. Tuna'nın başı fena halde derttedir. Merve en sevdiği fenomenlerden biri olan Başak Karahan ile tanışır. Başak'ı evde gören Merve, gözlerine inanamaz!

(ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.)

Haberin Devamı