Ekonomi Zeytinburnu’nda fiyatlar yüzde 100 artacak

Zeytinburnu’nda fiyatlar yüzde 100 artacak

Paylaş
Zeytinburnu’nda fiyatlar yüzde 100 artacak

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, bağımsız araştırma şirketlerinin raporlarına göre Zeytinburnu sahilinde ev fiyatlarının 5 yılda yüzde 100’ün üzerinde artacağının beklendiğini söyledi

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Kazlıçeşme sahilinde inşa edilen ‘Büyükyalı’ evleri için kampanya yapıldı. Kampanyayla yüzde 5 peşinatla evi şimdi alıp, taksitleri ödemeye 2019’da başlanabiliyor. Ev fiyatının yüzde 15’lik kısmı satıştan 1 yıl sonra, kalan yüzde 80’lik kısmı da banka kredisiyle ödenebiliyor.

31 EKİM’E KADAR SÜRECEK

Fatih Keresteci, “Kampanyamız 31 Ekim’e kadar devam edecek. İstanbul’un yeni deniz semti Büyükyalı’ya yatırım yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyoruz. Farklı bütçelere göre dairelerimiz çok” dedi.

‘AMORTİSMAN SÜRESİ 15 YIL’

Avrupa Yakası’nda konut amortisman süresinin 19 yılken, Zeytinburnu’nda 15 yıl olduğuna değinen Fatih Keresteci, “Yeşilköy ve Ataköy ilçelerde ev fiyatları artık doygunluğa ulaştı. Ancak Zeytinburnu gelişiyor ve yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor. Bağımsız araştırma şirketlerinin raporlarına göre, Zeytinburnu Marmaray metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi projeler tamamlandığında, 5 yıl içinde sahil bandında yüzde 100’ün üzerinde değer artışı yaşanması bekleniyor” diye konuştu.

Haberin Devamı