Türkiye (Son Dakika) Zihinsel engelli kadına tecavüz!

Zihinsel engelli kadına tecavüz!

Paylaş
Zihinsel engelli kadına tecavüz!

Çorum'da zihinsel engelli kadın A.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Veysel K., hakim karşısına çıktığında 'Kuru iftiradan başka hiçbir şey değil, ben suçsuzum' dedi

Olay, Çorum’da 2010 yılı Ağustos ayında meydana geldi. İddiaya göre, zihinsel engelli olan A.K.’ya, yakınlarının bulunmadığı sırada eve gelen Veysel K., zorla ağzını kapatıp tecavüz etti.

Haberin Devamı

Tecavüz olayı ile ilgili yapılan bir ihbar üzerine jandarma harekete geçirdi. Ekipler, Veysel K.’yı şikayet üzerine gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Doktor raporu için hastaneye götürülen A.K.’nın sırt ve göğüs kısmında kızarıklar tespit edilirken, tecavüz bulgusuna rastlanmadı. Doktor A.K.’nın kızlık zarının eskiye dayalı yırtılmış olduğu doğrultusunda rapor verdi.

Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıl hapis istemiyle ilk kez hakim karşısına çıkan ve psikolog eşliğinde ifade veren A.K., kendisine tecavüz edenin Veysel K. olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. A.K., "Ağzımı kapattı ve tecavüz etti" dedi. Tutuksuz yargılanan Veysel K. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "A.K.’nın ailesiyle eskiye dayalı husumetimiz bulunuyor. Bana iftira atılmaktadır. Ben tecavüz etmedim. Suçsuzum" dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

DHA