Türkiye (Son Dakika) Zincirleme kazada tanker şoförü yanarak öldü

Zincirleme kazada tanker şoförü yanarak öldü

Paylaş
Zincirleme kazada tanker şoförü yanarak öldü

Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde biri akaryakıt tankeri toplam 7 aracın karıştığı iki ayrı trafik kazasında tanker sürücüsü 42 yaşındaki İbrahim Kaymak yanarak öldü, 6 kişi de yaralandı. Yaralılara ilk yardıma giden ambulansın da kaza yapması sonucu 2 görevli yaralandı

Ulukışla-Adana Otoyolu’nun Daroboğaz mevkisinde, Adana’dan Ankara’ya giden sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 38 AG 068 plakalı TIR, iddiaya göre yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak karşı yönden gelen ve yine sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 33 NUC 70 plakalı kamyonla çarpıştı. Daha sonra İbrahim Kaymak yönetimindeki 27 N 5255 plakalı boş akaryakıt tankeri kaza yapan TIR ve kamyona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tanker alev aldı. Diğer araçlara da sıçrayan yangın nedeniyle olay yerine Ulukışla Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

YANARAK CAN VERDİ

Ekipler yangını kısa süre söndürürken, araç içerisinde sıkışan İbrahim Kaymak yanarak hayatını kaybetti. Kazada kamyon ve TIR sürücüleri ile TIR’da bulunan 52 yaşındaki Mehmet Demirkol yaralandı. Ulukışla’dan Adana’ya giden bir başka TIR ise kaza yapan araçlara çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu kayarak yol kenarında tarlaya savruldu.

AJANDADA YÜREK YAKAN NOT

Kazada yanarak hayatını kaybeden ve henüz kimliği belirlenemeyen tanker şoförünün ajandasında yazılan notta; "Susarım içimde yangın başlar Dokunsam arta kalan sen, kül olan ben Susuyorum ve gidiyorum hoşça kal sevgili" yazması dikkat çekti.

OLAY YERİNE GİDEN AMBULANS DA KAZA YAPTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 48 yaşındaki Kamil Özden yönetimindeki ambulansa, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon daha sonra bir yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Bu kazada da Kamil Özden ile birlikte acil tıp teknisyenleri 33 yaşındaki Dilek Coşkun ve 23 yaşındaki Esma Şen yaralandı. Ambulanslarla Ulukışla Devlet Hastanesi’ne götürülen 6 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soğutma çalışmalarının ardından İbrahim Kaymak’ın cesedi de tankerden çıkarılarak hastane morguna götürüldü. Zincirleme trafik kazalarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada kazanın meydana geldiği yolda dün gece 9 ayrı trafik kazası meydana geldiği belirtildi. Ölen ve yaralananın olmadığı kazalara, yol yapım çalışması ve yoğun kar sonucu meydana gelen buzlanma olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

DHA-İHA