Spor Zirvede kritik pazar

Zirvede kritik pazar

Paylaş
Zirvede kritik pazar

Zirvede kritik pazar

Turkcell Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda son 4 haftaya girilirken, İstanbul’da yarın yapılacak Kasımpaşa-Fenerbahçe ve Galatasaray-Bursaspor maçları, şampiyonluk yarışı için çok büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Zirve yarışındaki Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray için yarınki maçlar şampiyonluk için büyük öneme sahip.

Günün ilk maçında, ligde tehlikeli bölgeden büyük ölçüde uzaklaşan Kasımpaşa ile derbi galibiyetiyle şampiyonluk potasına iyice giren Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Haftaya 13. sırada giren Kasımpaşa’nın 36, lider Bursaspor’un 1 puan gerisindeki Fenerbahçe’nin ise 64 puanı bulunuyor.
Bu sezon özellikle "Dört Büyükler" ile oynadıkları maçlardaki performansı ve bu maçlarda genelde aldıkları başarılı sonuçlarla dikkati çeken Kasımpaşa, sezonun ilk yarısında Kadıköy’de yapılan ve sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakada Fenerbahçe’yi 3-1 yenme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum’un, zaman zaman medyaya da yansıyan tatlı rekabeti, maça ayrı bir heyecan katıyor.

GÖZLER MECİDİYEKÖY’DE

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının ardından zirve yarışında bütün gözler Mecidiyeköy’e çevrilecek.
Lig lideri Bursaspor ile zirveye tutunma çabasındaki Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Kritik maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi İstanbul’da yenmeyi başaran 65 puanlı lider Bursaspor, Ali Semi Yen Stadı’ndaki maçtan da galip ayrılması durumunda, şampiyonluk yarışında çok büyük avantajın sahibi olacak. Haftaya 60 puanla üçüncü sırada giren Galatasaray ise lideri devirerek, kalan 3 haftada yarışın içinde kalmayı hedefliyor.