Spor Ziya Doğan: Fark atardık

Ziya Doğan: Fark atardık

Paylaş
Ziya Doğan: Fark atardık

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Adanaspor karşısında final paslarını istediğimiz gibi yapabilseydik farklı bir galibiyet alabilirdik" dedi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak uzun bir süreden sonra puanla tanıştıklarını söyledi.
Tamamı genç oyunculardan kurulu bir takımla Adanaspor karşısına çıktıklarını ve kazanmak adına her şeyi yaptıklarını belirten Doğan, "Bu maçta penaltı ve golleri kaçırdık. Her şeyi kaçırdık. 3 puanı kaybeden taraf olduk. Ancak gençlerimizi kazandık" diye konuştu.

Genç oyuncularıyla gurur duyduklarını ifade eden Doğan, Orduspor’un ve gençlerin Türkiye’de ders olarak okutulması gerektiğini söyledi.
Gelecek haftalara genç oyuncuların ortaya koyduğu performansın ardından daha iyi baktıklarını kaydeden Doğan, "Çok çalışarak eksiklerimizi gidereceğiz. Elimizde pırıl pırıl gençler var. Biz bu gençleri Türk futboluna kazandıracağız" ifadesini kullandı.

"Adanaspor’u yenebilirdik"
Dün sahalarında oynadıkları Adanaspor’u yenmek için 90 dakika boyunca çalıştıklarını söyleyen Doğan, şöyle devam etti:
"Bu maçta özellikle gol yollarında ciddi sıkıntı yaşadık. Burada da tecrübesizliğimiz ortaya çıktı. Ancak Adanaspor karşısında final paslarını istediğimiz gibi yapabilseydik farklı bir galibiyet alabilirdik. Biz Adanaspor’u yenebilirdik. Bunu da maçı izleyenlerin hepsi gördü. Ama olmadı. Şans faktörü yanımızda değildi. İnşallah gelecek haftalarda puan ve puanlar almaya devam edeceğiz. Biz ve gençlerimiz inandık. Bütün taraftarlarımız da bizlere inansın ve güvensin."

AA

Haberin Devamı