Spor Ziya Eren: Ben burada olduğum sürece...

Ziya Eren: Ben burada olduğum sürece...

Paylaş
Ziya Eren: Ben burada olduğum sürece...

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Engin Baytar'ın transferinin kesin olarak gündemlerinde olmadığını söyledi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Engin Baytar'ın transferinin kesin olarak gündemlerinde olmadığını söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un başkanı Ziya Eren, DHA'ya yaptığı ilk yarı değerlendirmesinde flaş açıklamalar yaptı.

Takımdan ayrılmak isteyen hiçbir futbolcuya 'dur' demeyeceklerini belirten Eren, "Süper Lig’in ilk yarısında beklediğimizi alamadığımız ortada. O nedenle, hangi futbolcumuz gitmek istiyorsa, yerli veya yabancı fark etmez, kapımız sonuna kadar açık. Bize formasını sonuna kadar ıslatacak, yüreğini ortaya koyacak oyuncular lazım. Kimsenin kaprisini çekemeyiz" dedi.

Haberin Devamı

"TRANSFER YAPACAĞIZ AMA ENGİN BAYTAR ASLA..."

Başkan Eren, Galatasaray’ın gözden çıkarttığı Engin Baytar’ı transfer edeceklerine ilişkin haberler konusunda da şöyle konuştu:

"Ben, bu kulüpte başkan olduğum sürece böyle bir transfer söz konusu olamaz. Bazı işgüzar menajerler kendi kendilerine gündem yaratıp, oyuncularına kulüp arıyor. Gündeminde Engin Baytar yok. Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker’le görüştük. Ara transferde iki kanat oyuncusu, birer de stoper ve orta saha oyuncusu alacağız."

Teknik direktör Uğur Tütüneker’in Kasımpaşa maçının bitiminde, "Teknik kadro olarak biz dahil şapkamızı önümüze koyup, değerlendirme yapacağız. Yönetimle de bu konuyu görüşeceğiz" sözlerinin istifayı çağrıştırmadığını belirten Başkan Ziya Eren, bu konuda şunları söyledi:

"EKSİKLERİMİZ ÇOK"

"Uğur Tütüneker, çok iyi niyetli. Ama, şanssız bir dönemde göreve geldi. Zira, İlhan Parlak ile Mangane ameliyat oldu. John Boye, Afrika Kupası için milli takıma gitti. İbriçic ise sakatlığı nedeniyle tedavi olmak üzere ülkesinde. Cem Can, sakatlıktan yeni çıktı. Cenk Ahmet ise Kasımpaşa maçında ısınırken, sakatlığı nüksettiği için son anda kadrodan çıkarıldı. Özellikle defansta sahaya çıkartacağı oyuncu konusunda çok zorlandı."

Haberin Devamı