Spor Zlatan Ibrahimovic, resmen Manchester United'da!

Zlatan Ibrahimovic, resmen Manchester United'da!

Paylaş
Zlatan Ibrahimovic, resmen Manchester United'da!

Manchester United, yılın transferini resmen açıkladı. Zlatan Ibrahimovic artık Kırmızı-Şeytanlar'ın formasını giyecek

Manchester United, yılın transferini resmen açıkladı. Zlatan Ibrahimovic artık Kırmızı-Şeytanlar'ın formasını giyecek. İngiliz ekibinin resmi Twitter hesabından paylaşılan "Zlatan zamanı (It's Zlatan time)" ifadelerine yer verilirken görüntülerde Ibrahimovic de aynı cümleyi tekrarlarken görüldü. Bu gelişmeyle yılın transferi resmiyet kazanırken devamında imza töreni için hazırlıklar başladı.

Haberin Devamı

Helikopterle geldi!

PSG'yle sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağını açıklayan ve geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Yeni durağım Manchester United" diyen İsveçli golcü, imza töreni için Manchester'a giderken ilk olarak Carrington'daki bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Old Trafford'a geçen Ibrahimovic'in ulaşım aracı olarak helikopteri kullanması dikkat çekti.

'Manchester, Zlatan'a hoşgeldin'

Tüm dünyanın transferini merakla beklediği ismi kadrosuna katan Manchester United'da kulüp yöneticileri imza için şehre gelen Zlatan Ibrahimovic'e ilginç bir sürpriz hazırladı. 34 yaşındaki futbolcu için şehrin en işlek caddesindeki dev bilboardı kiralayan United yönetimi, egosuyla tanınan yıldız için "Manchester, Zlatan'a hoşgeldin!" notunu düştü. Sağlık kontrollerinin ardından kulüp binasına geçen tecrübeli forvet, imza töreninin ardından yeni takımının formasıyla objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı