Türkiye (Son Dakika) Zonguldak'ta liseli kız arkadaşına sarılıp zorla öpen kişiye 4 yıl 5 ay hapis

Zonguldak'ta liseli kız arkadaşına sarılıp zorla öpen kişiye 4 yıl 5 ay hapis

Paylaş
Zonguldak'ta liseli kız arkadaşına sarılıp zorla öpen kişiye 4 yıl 5 ay hapis

Zonguldak’ta, 2 sene önce liseli kız arkadaşını dudağından öperek ve sarılmaya çalışarak cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle, 19 yaşındaki S.K.’ye 4 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

Olay, 20 Ekim 2015 tarihinde meydana geldi. Karabük’te oturan ve olay tarihinde 17 yaşında olan şüpheli S.K. ile 15 yaşında olan A.Y. ve F.Ö. adlı kızlar, gezmek için Zonguldak’a geldi.

S.K., bindikleri otobüste A.Y.’yi dudağından öptü; ardından gittikleri kent merkezindeki akrabasının evinde de sarılmaya çalıştı.

BIÇAKLA TEHDİT ETTİ


Evden ayrılmak isteyen kızları bıçakla tehdit eden S.K., yakınlarının eve gelmesiyle gitmelerine izin verdi. Liseli kızların şikayeti üzerine gözaltına alınan S.K. hakkında, ’Çocuğun basit cinsel istismarı’ ve ’Kişi hürriyetini yoksun kılma’ suçlarından dava açıldı.

SANIK DURUŞMAYA KATILMADI


Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasına tutuksuz sanık S.K. katılmadı. Mahkeme heyeti, sanık S.K.’ya, ’Basit cinsel istismar’ suçundan 4 yıl 5 ay hapis cezası verdi.


TUTUKLAMA KARARI VERİLMEDİ


’Kişi hürriyetine yoksun kılma’ suçundan verilen 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası ise hükmün açıklanması geri bırakılarak ertelendi. Dosyanın temyiz aşaması göz önüne alınarak S.K. hakkında tutuklama kararı verilmedi.

Haberin Devamı