Türkiye (Son Dakika) Zorla evlendirilmek istenince evden kaçtı, öldürüldü!

Zorla evlendirilmek istenince evden kaçtı, öldürüldü!

Paylaş
Zorla evlendirilmek istenince evden kaçtı, öldürüldü!

İstanbul´da ailesinin zorla evlendirmek istemesine karşı çıkarak evden kaçtığı iddia edilen ve 5 gün önce Arnatvutköy´de tabancayla vurularak öldürülen 18 yaşındaki Sinem Ç., cinayetiyle ilgili 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Arnavutköy’de saat 11.00 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti;

Evin kapısını çalan 2 şüpheli , Sinem Ç. ile görüşmek istedi. Kapıya çıkan Sinem Ç., bir anda silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Sinem Ç., hayatını kaybederken saldırganlar yaya olarak olay yerinden kaçtı.

BAŞKASIYLA EVLENDİRECEKLER DİYE EVDEN KAÇMIŞ


Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Sinem Ç’nin 3 ay öncesine kadar Erzurum´da ailesi birlikte yaşadığı ve 2 yıldır A.B., adlı kişiyle arkadaş olduğu tespit edildi. Ailesinin bir başkasıyla evlenmesini istemesi üzerine Sinem Ç.´nin 20 Mayıs 2017 tarihinde A.B., ile birlikte evden kaçarak İstanbul´a geldikleri ve A.B’nin ablasına ait Arnavutköy´deki eve yerleştiği belirtildi.

ŞÜPHELİLER AYVALIK’TA YAKALANDI


Polisin yaptığı soruşturmada "Töre" cinayetine kurban gittiği öğrenilen Sinem Ç.'yi öldürenleri yakalamak için harekete geçerken şüphelilerin izi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulundu. Düzenlenen operasyonda şüpheliler Bayram Ç.(27) ile Vedat Ç.(31) gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER


Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin, Sinem Ç.'nin amca çocukları olduğu, cinayeti töre yüzünden işlediklerini iddia ettikleri öğrenildi. Balıkesir´de yakalanan ve İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

Haberin Devamı