Mustafa Bakacak Bilecik'te birlik kadınlara emanet
HABERİ PAYLAŞ

Bilecik'te birlik kadınlara emanet

Bilecik’te 25 Nisan’da iki birliğin başkanını belirlemek için seçim yapıldı. Bilecik Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı seçime tek aday olarak katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin oldu.

Bilecikte birlik kadınlara emanet

Tekin, 22 üyenin tamamının oyunu aldı. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanlığına Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı seçildi. AK Parti’li Tekin’i MHP’li Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’nın, CHP’li Şubaşı’nı MHP’li Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’ın önermeleri de örnek bir davranış oldu. İki birliğin kadınlara emanet edilmesinin ardından başkanlar “Rozetlerimizi çıkardık, Bilecik için hizmet zamanı” mesajı verdi.

Haberin Devamı

Bilecikte birlik kadınlara emanet

HATAY DEPREMİN YARASINI PAMUK İLE SARIYOR

Asrın felaketinin yıktığı Hatay, 180 bin ton ile pamuk üretiminde Türkiye’de 4’üncü sırada yer alıyor. Hatay’da pamuk üretiminin devamlılığının sağlanması ve depremzede çiftçilerin yeniden ayağa kalkması amacıyla destekler devam ediyor. ‘Hatay Depremin Yaralarını Pamuk ile Sarıyor’ projesi çerçevesinde Antakya, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Hassa, Belen, Altınözü ilçelerindeki 3 bin çiftçiye 21.3 milyon liralık sertifikalı pamuk tohumu dağıtıldı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bu desteğin üretimin arttırmasına ve kaliteli ürün elde edilmesine ciddi katkı sunacağını dile getirdi.

Bilecikte birlik kadınlara emanet

MELİKGAZİ’DEN SOKAK HAYVANLARINA KÖY

Kayseri’de Melikgazi Belediyesi, sokak hayvanları için kapsamlı bir köy kuruyor. Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “Köy ortamında sokak hayvanları misafir edilecek. Bakım, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleriyle birlikte sokak hayvanlarının yaşam koşulları iyileştirilecek. Köy içerisinde doğal yaşam alanı, cafe, etkinlik alanı ve eğitim parkuru yer alacak. Kulak küpeleri vurulan hayvanların, köyün bir üyesi olduğu, rehabilite edildiği, sağlıklı olduğu anlaşılacak.”

Bilecikte birlik kadınlara emanet

CEYHANLI EMEKLİLERE 5 BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatayı alınca seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmek için kolları sıvadı. Ceyhan’ın yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek için 7 gün 24 saat çalışacağını söyleyen Başkan Aydar, ilk olarak kepçeye binip kent meydanı için çalışmayı başlatmıştı. Seçimden önce emeklilere verdiği sözü de tutan Başkan Aydar, Kurban Bayramı ikramiyesi olarak 5 bin TL dağıtılacağını duyurdu. İkramiyeden sadece ihtiyaç sahibi emekliler yararlanabilecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder