Ekonomi 13 bin liraya ticari araç

13 bin liraya ticari araç

Paylaş
13 bin liraya ticari araç

Çinli FAW'ın Türkiye distribütörü olan Komsan, özellikle KOBİ'lere yönelik 4 model hafif ticari aracını piyasaya sunuyor

İki hafta içinde piyasada

Haberin Devamı

Çinli Otomotiv markası FAW ile 2008 yılında distribütörlük anlaşması yapan Komsan, Türkiye’deki ilk araçlarını piyasaya sunuyor. Özellikle küçük ve orta boy işletmeye (KOBİ) yönelik hafif ticari araç pazarını hedef alan 4 model, iki hafta içinde Türkiye’de satılmaya başlanacak.

Komsan Otomotiv İcra Başkanı Süheyl Baybalı, fiyatları 12 bin 990 lira ile 15 bin 800 lira arasında değişen araçlar için bu yıl 750, 2011 yılında ise 1500 adetlik satış rakamına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Yüzde 50 pazar payı hedefliyor

Özellikleri gereği çiftçinin ürününü, esnafın yükünü, KOBİ’lerin her türlü ihtiyacını taşımaya elverişli hafif ticari araçların, Türkiye pazarında fazla alternatifi bulunmadığını dile getiren Baybalı, önümüzdeki dönemde kendi segmentlerinde yüzde 50 pazar payı hedefi bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Baybalı, “10 yıllık anlaşma yaptığımız FAW’ın ilk etapta 4 model hafif ticari aracını sunuyoruz. 2011’de FAW markasının farklı segmentlerde 2 modelini daha Türkiye’ye getireceğiz” diye konuştu.